Libnet.ro
UNICEF

07:00

Care a fost cauza mortii fostului diplomat Silviu Ionescu, decedat marti in Penitenciarul Jilava

Adevărul Adevărul,
Care a fost cauza mortii fostului diplomat Silviu Ionescu, decedat marti in Penitenciarul Jilava

Silviu Ionescu, fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore a murit din cauza unei infectii pulmonare. Asa au stabilit joi medicii legisti care au efectuat autopsia. Silviu Ionescu a decedat marti in Spitalul Penitenciar Rahova, iar Politia Capitalei a deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, o procedura obligatorie avand in vedere ca decesul s-a petrecut intr-o institutie publica. continuă pe Adevărul

Politia si Parchetul au demarat o ancheta la Penitenciarul Rahova, dupa moartea fostului diplomat Silviu Ionescu

Politia si Parchetul au deschis o ancheta la Penitenciarul Rahova, dupa moartea fostului diplomat Silviu Ionescu. Fostul consul in Singapore a murit marti in Spitalul Penitenciarului Rahova. Familia asteapta.

INML: Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit din cauza unei infectii pulmonare

Medicii Institutului National de Medicina Legala INML) au stabilit ca fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, a decedat marti in Spitalul Penitenciar Rahova, ca urmare a unei infectii pulmonare, informeaza Mediafax.

Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit in inchisoarea Rahova

Silviu Ionescu, fost insarcinat cu afaceri al tarii noastre in Singapore, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru accidentele rutiere in care o persoana a murit si doua au fost ranite, a murit astazi in spitalul Penitenciarului Rahova, unde isi ispasea pedeapsa, scriu surse din presa.

Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit in Spitalul Penitenciar Rahova

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore Silviu Ionescu, condamnat la sase ani de inchisoare pentru accidentele rutiere in urma carora o persoana a murit si doua au fost ranite, a incetat din viata, marti, la Spitalul Penitenciar Rahova.

Silviu Ionescu, fost consul in Singapore, a murit in Spitalul Penitenciarului Rahova. Fiul diplomatului: Bolie lui aratau ca nu ar trebui supus unei detentii de maxima securitate (VIDEO)

Silviu Ionescu, fost consul in Singapore, a murit marti in Spitalul Penitenciarului Rahova. Silviu Ionescu a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare in urma cu cateva luni, pentru doua accidente succesive.

Silviu Ionescu, diplomatul condamnat pentru ca a lovit trei oameni cu masina, a murit in inchisoare

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, condamnat la sase ani de inchisoare pentru accidentele rutiere in urma carora o persoana a murit si doua au fost ranite, a murit, marti, la Spitalul Penitenciar Rahova, informeaza Mediafax, citand surse judiciare.

Pareri contradictorii referitoare la cauza mortii ministrului palestinian

Oficialii israelieni si cei palestinieni se contrazic reciproc pe marginea rezultatelor autopsiei in cazul decesului ministrului palestinian. Ziad Abu Ein, in varsta de 55 ani, a murit ieri, dupa ce a fost agresat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )