Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care au fost discutiile cu reprezentantii FMI. Guvernul va face anuntul astazi

Antena3 Antena3,
Care au fost discutiile cu reprezentantii FMI. Guvernul va face anuntul astazi

Guvernul condus de Victor Ponta ar putea anunta astazi rezultatele negocierilor pe bugetul de anul viitor, duse reprezentantii Comisiei Europene si ai Fondului Monetar International. Comisia Europeana cere un. continuă pe Antena3

B1 Tv: Guvernul si reprezentantii FMI nu au ajuns la un consens in discutiile despre deficit. Negocierile continua

B1 Tv: Guvernul si reprezentantii FMI nu au ajuns la un consens. Negocierile continua.

Fara FMI, Guvernul ne va amaneta viitorul, pentru castigul politic

Valcov: FMI a cerut deficit de 0,9%, ceea ce este inacceptabil * Exista zvonuri potrivit carora discutiile cu reprezentantii delegatiei FMI ar putea fi intrerupte, iar acordul dintre noi si forurile internationale ar putea inceta * Cabat: Ruperea acordului cu FMI inseamna ca nu va mai fi nimeni care sa ne controleze derapajele economice * Ponta: Solicitarea FMI nu este posibila, nu cred ca acordul va fi rupt Discutiile dintre autoritatile noastre si reprezentantii delegatiei FMI au ajuns in impas inca de la primele intalniri, tensiunile aparute in cadrul negocierilor fiind traduse de ministrul delegat pentru buget Darius Valcov, care a spus, vineri, ca Fondul Monetar International a cerut Guvernului sa reduca deficitul bugetar pentru anul viitor la 0,9% din PIB.

Victor Ponta discuta la sediul Guvernului cu reprezentantii FMI - B1

Premierul Victor Ponta discuta luni dimineata cu delegatia FMI la sediul Guvernului, transmite B1 TV. La discutii participa si ministrul de Finante si ministrul pentru Buget. Ponta a reafirmat sambata ca Guvernul nu va accepta un deficit bugetar mai mic de 1,4 % in negocierile cu delegatia FMI, Comisia Europeana, Banca Mondiala.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )