Libnet.ro
UNICEF

22:00

Care sunt beneficiile consumului de cartofi

Hotnews Hotnews,
 Care sunt beneficiile consumului de cartofi

In ciuda popularitatii raspandite a cartofului in zilele noastre, pe vreumuri acesta era considerat necomestibil si chiar otravitor. Se spune adesea ca pentru a obtine o cantitate adecvata de vitamine si minerale, dieta trebuie sa contina o varietate cat mai mare de fructe si legume colorate: cu cat exista mai multa culoare, cu atat mai bine. Dar, in ceea ce priveste cartofii, filosofia este incorecta. In multe cazuri, daca un aliment este lipsit de culoare este lipsit si de substantele nutritive necesare. Cu toate acestea, cartofii dovedesc contrariul. continuă pe Hotnews

Care sunt zonele care ar trebui EVITATE. MAE a emis o avertizare de calatorie: Virusul Ebola este prezent aici

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie in Africa de vest din cauza epidemiei de Ebola din regiune. Cetatenii romani care calatoresc in Africa in urmatoarea perioada ar.

Care sunt nominalizarile facute pana acum pentru viitoarea Comisie Europeana

Guvernele din Uniunea Europeana trebuiau sa desemneze candidatii care sa serveasca in viitorul executiv al Comisiei Europene, care propune si aplica legile pentru intreg blocul comunitar de 500 de milioane de cetateni, relateaza Reuters. Urmatorul pas este ca presedintele ales al Comisie, Jean-Claude Juncker, sa decida cine ce portofoliu primeste. Cele mai ravnite portofolii sunt cel al economiei, piata interna, concurenta, comert si energie.

Playtech te-nvata: Cum se foloseste, care sunt limitarile si la ce ajuta Tor?

Tor este un sistem care, daca este folosit cum trebuie, va asigura anonimitatea online nestingherita de catre nici o autoritate. Tor Project a fost initial un proiect creat de Laboratoarele de Cercetare ale Marinei Americane pentru a proteja comunicatiile online ale organizatiilor guvernamentale din SUA. Acum, acelasi sistem este folosit la nivel global de jurnalisti, activisti, hackeri, agentii guvernamentale si o varietate foarte mare de internauti care pun pret pe anonimitatea activitatii lor online. La ce ajuta Tor? La un [].

Copiii aflati in vacanta pe litoral invata care sunt consecintele infractiunilor comise din teribilism

Din teribilism sau obligati de persoane adulte, copiii ajung sa comita infractiuni pedepsite de Codul Penal. Politia sustine, pe litoral, o activitate de prevenire a faptelor sociale comise de minori sau carora minorii le cad prada. Astfel, in statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, elevii aflati in vacanta si parintii acestora se pot intalni cu politistii care le vor arata cum sa nu devina victimele delicventei juvenile.

Lukoil se retrage din trei piete care sunt foarte aproape de Romania

Cel mai mare producator privat de titei din Rusia, Lukoil, si-a vandut luni reteaua de benzinarii din trei tari central europene in cadrul planului de optimizare care a provocat deja retragerea din Ucraina, transmite AFP, citat de Agerpres .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )