Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care sunt beneficiile consumului de fistic

Hotnews Hotnews,
 Care sunt beneficiile consumului de fistic

Este binecunoscut faptul ca migdalele si nucile au numeroase efecte benefice asupra sanatatii, dar nici fisticul nu trebuie ignorat. Fisticul contine nutrienti precum carbohidrati, proteine, grasimi, fibre dietetice, fosfor, potasiu, tiamina, vitamina B6, beta-caroten, luteina, calciu, fier, magneziu, zinc, vitaminele A, C, E. Ce trebuie sa stiti despre fistic si care sunt beneficiile acestuia asupra sanatatii?. continuă pe Hotnews

Aproape jumatate din cererile de credit nu sunt bancabile, dar procentul este in scadere

Aproape jumatate din cererile de credit sunt respinse de banci, in aceasta perioada, fie pentru ca veniturile clientului nu permit accesarea finantarii, fie din cauza scaderii valorii activelor aduse in garantie, estimeaza presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Radu Ghetea, transmite Agerpres.

Aproape jumatate din cererile de credit nu sunt bancabile, dar procentajul este in scadere

Aproape jumatate din cererile de credit sunt respinse de banci, in aceasta perioada, fie pentru ca veniturile clientului nu permit accesarea finantarii, fie din cauza scaderii valorii activelor aduse in garantie, estimeaza presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Radu Gratian Ghetea, transmite Agerpres.

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )