Libnet.ro
UNICEF

09:00

Care sunt cele mai amuzante motive de divort

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai amuzante motive de divort

Oamenii divorteaza din diverse motive. Uneori partenerii evolueaza in mod diferit, alteori dragostea dintre cei doi dispare pur si simplu. insa, mai sunt cazuri in care cuplul se destrama pentru ca unul dintre parteneri decide ca nu poate trai fara sa adopte 550 de pisici. Asa ca mariajul se dizolva. Iata cele mai ciudate zece motive de divort, adunate de Huffington Post: . continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, discuta online cu cititorii, joi de la ora 11.00

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste? Ce tratament se impun? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, discuta online cu cititorii MedLive. ro, joi, de la ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste? Ce tratament se impun? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii MedLive. ro. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului.

VIDEO INTERVIU Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale inimii la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Cum se manifesta acestea? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste trebuie facute? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a raspuns intrebarilor cititorilor MedLive. ro si a acordat un interviu video pe aceasta tema. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului si a urmari interviul video.

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

Cele mai amuzante bancuri seci: 20 de motive ca sa zambim

O zi mohorata, ploioasa si cu ceata are nevoie de o selectie amuzanta de bancuri seci sau mai putin seci ca sa ne descreteasca fruntile si sa ne aduca zambetul pe buze. Prin urmare, propunem o lista cu cele mai amuzante bancuri seci.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: din Valea Porcului in Valea Stejarului

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Maramuresul, spre deosebire de alte zone ale Romaniei, are destul de putine localitati care pot fi considerate ca ar avea nume ciudate sau haioase. Sunt cateva insa care ies in evidenta, cum ar fi Iapa sau Valea Stejarului pana in anii 1960 se numea Valea Porcului).

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: Maciuca, Madulari, Milcoiu, in topul celor cu denumiri haioase

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Maciuca, Madulari sau Milcoiu sunt doar trei comune din judetul Valcea cu denumiri mai putin obisnuite, intens dezbatute in cadrul unor emisiuni pamflet difuzate pe posturile nationale de televiziune si care au generat multe bancuri de-a lungul timpului.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: localnicii de la Cuca Macaii vad mai mult decat capatul lumii lor

Printre cele mai amuzante nume de localitati din Romania se numara Cuca Macaii, o asezare care exista cu adevarat si nu e chiar la capatul lumii, cum ne-ar duce cu gandul denumirea asimilata astfel in conceptia populara. Localitatea Cuca Macaii se afla in judetul Arges, la 7-8 kilometri de unul dintre cele mai circulate drumuri nationale, Pitesti - Ramnicu Valcea.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: Pacalesti, satul din Bihor unde s-a nascut cel mai mare glumet roman

Una dintre cele mai amuzante nume de localitati din Romania se afla in judetul Bihor, fiind chiar locul in care s-a nascut Pacala. Este vorba despre satul Pacalesti, considerat satul de bastina al indragitului personaj.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: cum s-au redenumit Dosu, Gaureni, Lingina si Gauricea din judetul Hunedoara

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Peste 20 de sate din judetul Hunedoara si-au schimbat numele in urma cu jumatate de secol, pe motiv ca vechile lor denumiri erau considerate nepotrivite de regimul comunist. Printre acestea se aflau Stramba, Gaureni sau Porcurea. Alte sate din judet au pastrat insa denumiri ce pot fi considerate cel putin amuzante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )