Libnet.ro
UNICEF

13:30

Care sunt factorii ce pot determina aparitia cancerului cutanat?

Antena3 Antena3,
Care sunt factorii ce pot determina aparitia cancerului cutanat?

Cancerul cutanat a devenit unul din cele mai raspandite tipuri de cancere la om. Debuteaza in marea majoritate a cazurilor prin leziuni cutanate, care depistate si tratate la timp au sanse de vindecare. Majoritatea. continuă pe Antena3

Veste buna pentru toate femeile. Metoda revolutionara prin care poate fi PREZISA aparitia CANCERULUI mamar

Cercetatorii danezi au inventat un simplu test de sange care poate prezice aparitia cancerului mamar, cu pana la cinci ani inainte ca acesta sa se dezvolte, scrie sciencealert. com. Are o acuratete de 80%, peste.

Traian Basescu: Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut, precum incompatibilitatea. E afacerea Turceni-Rovinari, votul in diaspora, cazul Rompetrol, sunt destule

Traian Basescu a declarat luni ca i se pare nelalocul ei descoperire de incompatibilitate in dosarul lui Victor Ponta - n. red. ) care e subtire ca argumente, cand de fapt e afacerea Turceni-Rovinari, este cazul votului in dispora care de fapt a fost obstructionat cu stiinta si cu instructiunile prim-ministrului, este cazul Rompetrol, sunt destule. Justitia nu are nevoie sa intre in relatia cu Ponta in lucruri marunte si care sunt greu de sustinut. Fostul presedinte a mai afirmat ca Victor Ponta trebuia de la inceput sa isi dea demisia, si ca prin refuzul de a face acest lucru a creat o criza politica.

Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii. Daca ati fost vreodata tentati sa va achizitionati un smartphone la mana a doua este foarte probabil sa va fi lovit la un moment dat de o clona de iPhone, [] Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt cele mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2015

000 lei pe luna reprezinta sume la care majoritatea romanilor nici nu viseaza, chiar si dupa zeci de ani de munca, insa altii le obtin sub forma de somaj. Mai mult, patru romani au obtinut anul acesta indemnizatii de somaj de peste 5. 000 de lei.

Horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie! Care sunt zodiile care se vor simti cel mai bine

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. O saptamana care ne invata sa comunicam mai bine cu cei dragi. Avem.

Care sunt cele mai sigure locuri in avion. O statistica de luat in seama daca ai teama de zbor

O statistica realizata in urma evaluarii unor accidente aviatice petrecute in ultimii 35 de ani releva care dintre locurile dintr-un avion ofera cele mai mari rate de supravietuire. Statistica, realizata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )