Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care sunt INTENTIILE lui Klaus Iohannis. Presa straina scrie despre miscarea pe care o pregateste noul presedinte

Antena3 Antena3,
Care sunt INTENTIILE lui Klaus Iohannis. Presa straina scrie despre miscarea pe care o pregateste noul presedinte

Jurnalistii din intreaga lume au urmarit indeaproape cel de-al doilea tur de scrutin. Au scris pagini intregi despre desfasurarea acestuia, dar si despre cei doi contracandidati ce s-au luptat pentru a. continuă pe Antena3

Liderul FDGR: Este o sansa pe care eu sunt convins ca o va valida Klaus Iohannis

Presedintele FDGR, Paul Porr, a declarat, duminica seara, ca era convins ca va castiga Klaus Iohannis pentru ca in primul tur era cel mai bun din cei 14, iar in al doilea l-a avut contracandidat pe doctor .

Victoria lui Iohannis in presa straina: Surpriza, victorie istorica. Relatari despre problemele din diaspora

Agentia France Presse, Reuters, Associated Press si ANSA relateaza despre victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din Romania, notand ca scrutinul a fost marcat de probleme pentru romanii din diaspora. Presa germana consacra mai multe articole prezidentialelor castigate, in premiera, de un roman de etnie germana.

Cum si-au cunoscut sotiile Victor Ponta si Klaus Iohannis

Victor Ponta si Klaus Iohannis se lupta maine seara pentru fotoliul de presedinte. Odata cu alegerile, vom afla si cine va fi prima doamna a tarii. Pana atunci, iata cum le-au cunoscut candidatii la functia suprema in stat pe cele care le-au devenit sotii.

Klaus Iohannis, acuzat ca a intermediat adoptii pe bani. Dezvaluiri facute de un apropiat al familiei din Canada care a adoptat copiii romani

Adoptia controversata pe care a intermediat-o Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintie, ar fi fost o tranzactie pe bani. Dezvaluirea a fost facuta de un apropiat al familiei canadiene care a infiat copiii.

SURPRIZA scrutinului prezidential din Romania, in presa straina. Favoritul admite infrangerea

Presa straina relateaza pe larg despre alegerile prezidentiale din Romania, observand victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis, un exponent al combaterii coruptiei, in fata premierului social-democrat.

Klaus Iohannis: Voi continua parteneriatele care sunt pilonii politicii externe a Romaniei

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a declarat luni, in cadrul primei conferinte de presa de dupa anuntatarea rezultatului alegerilor, ca va continua parteneriatele deja existente in domeniul.

Presa germana, despre victoria lui Klaus Iohannis: O SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza.

Ce spune PRESA GERMANA despre victoria lui Klaus Iohannis: Este o SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza. Romanul de origine.

VIDEO Klaus Iohannis a cantat imnul national intr-o conferinta de presa

Candidatul ACL Klaus Iohannis a cantat prima strofa din imnul national Desteapta-te romane in timpul unei conferinte de presa, intrebat daca il stie, dupa ce Victor Ponta a recitat joi seara, cu o greseala, prima strofa a imnului la Antena 3. Dupa ce a terminat de intonat imnul, Iohannis a fost aplaudat de o parte din ziaristii participanti la conferinta.

Monica Macovei: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!

Fostul candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, l-a felicitat, luni, pe Klaus Iohannis pentru victoria din turul II al alegerilor: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!. Monica Macovei a adaugat ca Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )