Libnet.ro
UNICEF

20:30

Care sunt principalele probleme ale societatii civile din Romania.

România Liberă România Liberă,
Care sunt principalele probleme ale societatii civile din Romania.

Lipsa fondurilor, dezinteresul institutiilor de stat si intarzierea fondurilor europene sunt principalele probleme cu care se confrunta societatea civila din Romania, 87 la suta dintre organizatiile neguvernamentale mizand pe sustinerea financiara a companiilor private, rezulta dintr-un studiu, citat de Mediafax. Studiul Cult Market Research arata ca 74 la suta dintre organizatiile chestionate au identificat ca problema principala lipsa fondurilor, 39 la suta - dezinteresul institutiilor de . continuă pe România Liberă

Noua Constitutie. Mandatul membrilor CSM redus la 4 ani, doi membri in plus ai societatii ...

Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, luni, o serie de amendamente prin care sunt modificate actualele mentiuni in cazul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) din legea fundamentala, potrivit Mediafax. Unul dintre amendamentele adoptate in cazul Consiliului Superior al Magistraturii prevede suplimentarea numarului de membri ai CSM cu doua persoane, respectiv suplimentarea, de la doi la patru, a numarului de membri din partea societatii civile, care sunt alesi de Senat. Un alt .

Expert antidiscriminare, la RFI: Situatia din Comisia de revizuire a Constitutiei este socanta, va fi o lege fundamentala pe model maghiar

Semnal de alarma privind viitoarea Constitutie a Romaniei: mai multe organizatii ale societatii civile, intre care Fundatia Soros, APADOR-CH, Accept si ActiveWatch, critica renuntarea la un amendament ce interzicea discriminarea pe criteriul orientarii sexuale. Asta va face ca Romania sa aiba o Constitutie de genul celei controversate din Ungaria, spune la RFI Romanita Iordache, cercetatoare la Comisia Europeana, experta in combaterea discriminarii.

CFR introduce trenurile estivale spre mare si munte. Vezi care sunt preturile.

Odata cu apropierea vacantei de vara, CFR Calatori introduce trenurile estivale, care vor asigura legaturi intre principalele orase din tara si care vor avea bilete la preturi speciale. Astfel, in perioada 15 iunie 9 septembrie, 31 de trenuri cu tarif special vor circula pe rutele Bucuresti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Timisoara, Resita, Satu Mare, Suceava, Iasi, Galati, Constanta si Mangalia, potrivit unui comunicat al companiei de transport. De asemenea, vor exista .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )