Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt sansele ca noua planeta descoperita sa gazduiasca viata extraterestra

Playtech Playtech,
Care sunt sansele ca noua planeta descoperita sa gazduiasca viata extraterestra

In ciuda descoperirii numeroaselor planete care ar putea gazdui forme de viata, inca nu avem niciun semn de la omuletii mici si verzi. Asa ca ne putem intreba pe buna dreptate care este posibilitatea descopeririiunor vietati extraterestre in Univers. Un nou super-Pamant, LHS 1140, a fost descoperit de astronomi in constelatia Cetus, la 40 de []. continuă pe Playtech

Daniel Onoriu a decis sa divorteze dupa numai o luna de la nunta. Care sunt adevaratele motive (FOTO)

Daniel Onoriu, pilotul roman de raliuri, care a devenit cunoscut multumita numeroaselor premii pe care le-a obtinut, a socat pe toata lumea cu decizia sa de a se casatori la doar doua saptamani.

Care sunt tendintele auto in 2017 pe baza celor mai impresionante masini prezentate recent

Salonul Auto de la Shanghai ne-a aratat care este directia in care merge lumea automobilului: pe de o parte, masini mici, eficiente din punctul de vedere al spatiului sau consumului, masini electrice sau hibride, pe de alta parte modele SUV, pentru elita care-si permite taxele. Shanghai Auto Show este ultima mare intalnire auto pana in [].

Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al.

Sorin Grindeanu, la un PAS de noi DEMITERI in Guvern. Care sunt ministrii vizati de premier

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca exista posibilitatea unor remanieri in Cabinetul pe care il conduce. Liviu Dragnea a precizat ca este nemultumit de activitatea mai multor ministri,.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara. Care sunt zonele afectate

Sunt conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, dar si in Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )