Libnet.ro
UNICEF

10:30

Care sunt sansele ca Tariceanu sa revina in PNL. Declaratia lui Iohannis este vehementa

Antena3 Antena3,
Care sunt sansele ca Tariceanu sa revina in PNL. Declaratia lui Iohannis este vehementa

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intrebat despre o posibila revenire a lui Calin Popescu Tariceanu in PNL, ca, dupa anuntul facut joi, acesta a ars podul care-l mai lega cu . continuă pe Antena3

Iohannis: Cei care-l sustin pe Tariceanu sunt frustrati. A ars podul care-l mai lega cu PNL

Liderul PNL a raspuns, vineri, atacurilor lui Calin Popescu Tariceanu. Klaus Iohannis a declarat intr-o conferinta de presa ca membrii grupului lui Tariceanu sunt fosti liberali care au fost dati afara din partid sau care sunt frustrati. Totodata, intrebat despre o posibila reintoarece a lui Tariceanu in Partidul National Liberal, Iohannis a spus ca a ars podul care-l mai lega cu PNL.

Razvan Nicolescu sustine pozitia CE legata de gazoductul rus South Stream: Nu poti in acelasi timp sa sustii si ajutorarea Ucrainei si construirea de proiecte care sunt indreptate in impotriva Ucrainei

Toate proiectele derulate pe teritoriul Uniunii Europene trebuie sa respecte legislatia comunitara si in plus sigur trebuie avuta in vedere o consistenta a abordarilor energetice europene, pentru ca nu poti in acelasi timp sa sustii si ajutorarea Ucrainei si construirea de proiecte care sunt indreptate in impotriva Ucrainei, a declarat ministrul energiei, Razvan Nicolescu, in cadrul Consiliului pe tema energiei care se desfasoara vineri la Luxemburg, potrivit Agerpres. Astfel, a fost subliniata pozitia Romaniei privind sustinerea abordarii Comisiei Europene in privinta proiectului South Stream.

Nivel scazut de estrogen? Afla care sunt efectele si ce e de facut

Dezechilibrele hormonale sunt cauza unor tulburari si boli serioase care afecteaza atat barbatii, cat si femeile depotriva. Cel mai important dezechilibrul la nivelul hormonilor unei femei este deficitul de.

Puterea terapeutica a copacilor. Afla care sunt cei mai benefici pentru tine

Copacii pot fi impartiti in doua categorii: cei care furnizeaza energie organelor slabite si cei care absorb energiile negative dintru corp, curatand zonele bolnave si pregatindu-le pentru un circuit energetic sanatos,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )