Libnet.ro
UNICEF

17:30

Carleta Bodea, sefa DSVSA Bacau, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Carleta Bodea, sefa DSVSA Bacau, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Carmen-Carleta Bodea, retinuta marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a fost adusa ieri la Tribunalul Bacau, unde magistratii au decis arestarea ei preventiva pentru 30 de zile. in dosarul in care este inculpata sefa Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor se fac cercetari si fata de alti veterinari. continuă pe Adevărul

Carmen Bodea, director executiv DSVSA Bacau, retinuta de DNA

Procurorii DNA au retinut-o pe Carmen-Carleta Bodea, director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bacau la data faptelor, acuzata, printre altele, de luare de mita, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Seful Politiei Sinaia a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta

Marian Tudorica, seful Politiei Sinaia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de influenta. Magistratii Tribunalului Prahova au decis acelasi lucru pentru protejatul acestuia, omul de afaceri Cristian Simion.

Trebuia sa aiba grija de ce mancam noi. A ajuns in arest

Carmen Bodea, directorul executiv al Directiei Sanitar-Veterinare Bacau, a fost arestata preventiv. Aceasta este acuzata de luare de mita si de folosirea in scop personal de informatii care nu erau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )