Libnet.ro
UNICEF

07:30

Carmen Iohannis il insoteste pe seful statului la Consiliul European

Adevărul Adevărul,
Carmen Iohannis il insoteste pe seful statului la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis a plecat in aceasta dimineata la Consiliul European de primavara de la Bruxelles. Din delegatia prezidentiala face parte si sotia sa, Carmen Iohannis. Prezenta primei doamne este surprinzatoare, avand in vedere ca seful statului nu are programata nicio intalnire cu comunitatea de romani din Belgia, ci doar discutii oficiale cu sefii de stat si de guvern din UE. continuă pe Adevărul

Vizita extrem de importanta a presedintelui Klaus Iohannis, la Bruxelles. La Consiliul European se va discuta independenta energetica a UE fata de Rusia

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis pleaca in aceasta dimineata la Bruxelles la Consiliul European. Pe ordinea de zi a summitului sunt, printre altele, sanctiunile impuse de UE Rusiei si strategia energetica a.

Iohannis participa, joi, la Consiliul European si la Summit-ul PPE

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles,la lucrarile Consiliului European de Primavara si la summit-ul PPE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezindentiale.

Prima doamna a Romaniei il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis pleaca la Consiliul European de primavara: Romania sustine crearea unei Uniuni a Energiei

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de primavara. Seful statului a declarat ca printre prioritati se afla si domeniul energiei, dar si.

Presedintele Iohannis participa azi si maine la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis participa azi si maine, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de primavara, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Ioahnnis a anuntat temele de discutie de la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles,la lucrarile Consiliului European de Primavara si la summit-ul PPE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezindentiale.

Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala, marti, in Ucraina. Ce a declarat seful statului

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti, o vizita oficiala in Ucraina, in cadrul careia se va intalni cu omologul sau, Petro Porosenko, cu presedintele Radei Supreme, Volodimir Groisman si cu premierul Arseni Iateniuk si va avea un moment solemn in Piata Independentei Maidan), potrivit comunicatului emis de Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )