Libnet.ro
UNICEF

17:30

CARNAGIU pe sosea: Sapte oameni au fost VICTIMELE unui accident rutier CUMPLIT (VIDEO)

B1 B1,
CARNAGIU pe sosea: Sapte oameni au fost VICTIMELE unui accident rutier CUMPLIT (VIDEO)

Sapte oameni au fost implicati intr-un accident rutier extrem de grav, in care o masina si o camioneta s-au ciocnit in apropiere de Reghin. Doi oameni au murit, iar alti cinci sunt in stare grava,. continuă pe B1

Gorj: O femeie iNSARCINATA si alti CINCI oameni, VICTIMELE unui accident rutier

O femeie insarcinata si alte cinci persoane au fost victimele unui accident rutier produs in localitatea Bengesti din Gorj. Doua victime se aflau in stare mai grava si au avut nevoie sa fie transportate la.

VIDEO Cum au salvat mai multi oameni patru victime ale unui accident rutier in ziua de Craciun

Victimele accidentului rutier produs in ziua de Craciun in Alba, pe DN67C, au iesit din autoturism cu ajuotrul altor persoane. Masina a rupt o conducta de alimentare cu gaze naturale, dupa care s-a rasturnat. Urmarea a fost un incendiu provocat de scurgerea de gaze.

Patru oameni, raniti intr-un accident rutier in zona localitatii Scrioastea, Teleorman. intr-o masina se afla si un copil de 6 ani

Patru oameni au ajuns la spital miercuri, 26 decembrie, in urma unui accident rutier petrecut in zona localitatii Scrioastea, pe Drumul National 65A. intr-o masina se afla si un copil de 6 ani.

Cel putin sase raniti, in urma unui accident grav in Gorj

Sase persoane, printre care o femeie insarcinata, au fost ranite, vineri, in urma impactului frontal dintre doua masini, in zona localitatii Bengesti-Ciocadia, judetul Gorj. in urma impactului au fost.

Udrea, dupa ce a fost eliberata din nchisoare n Costa Rica: Vom vedea ce se ntmpla. E clar ca am fost tinta unui abuz

Elena Udrea, eliberata din inchisoare in Costa Rica, a precizat ca ramane de vazut daca se va intoarce in Romania si a sustinut, din nou, ca a fost tinta unui abuz.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )