Libnet.ro
UNICEF

16:00

Carol al II-lea si Corneliu Coposu, folositi in campania electorala.

România Liberă România Liberă,
Carol al II-lea si Corneliu Coposu, folositi in campania electorala.

Evenimentele platite din bani publici au devenit rampe de lansare pentru candidati Abia a inceput campania electorala ca, la Arad, unii candidati au fost pusi in situatii jenante de catre reprezentantii partidului care ar trebui sa ii ajute. Mihai Razvan Ungureanu a fost adus la o manifestare a Primariei Aradului, organizata pe bani publici, unde a fost comparat cu Carol al II-lea si urcat pe scena ca sa tina un discurs. Si Corneliu Coposu se afla in campanie electorala: Primaria Aradului a . continuă pe România Liberă

Concertele din campania electorala, mana cereasca pentru artistii romani: Vezi cat castiga artistii romani

Artistii romani isi ingroasa considerabil veniturile in campania electorala. Spre exemplu, Andreea Banica va avea in urmatoarea luna nu mai putin de 25 de spectacole, pentru care va primi aproximativ.

Oferta timpilor de antena la TVR pentru campania electorala a fost recalculata

La sediul SRTv a avut loc astazi a doua intalnire intre reprezentantii Televiziunii Romane si cei ai partidelor parlamentare care participa la campania electorala, pentru stabilirea timpilor de antena si a programului emisiunilor de dezbatere electorala, arata un comunicat de presa.

Start la campania electorala: care sunt regulile jocului

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie incepe vineri, timp de o luna candidatii urmand sa se se confrunte, pe teren si la televizor, in scopul de a obtine mandate de deputati sau senatori.

Dan Diaconescu - acuzat ca a inceput campania electorala inainte de termenul impus de lege

Biroul Electoral Judetean a fost sesizat de catre USL Gorj in legatura cu faptul ca Dan Diaconescu, liderul PPDD, candidat pentru un mandat de deputat in Targu Jiu ar fi inceput campania electorala mai devreme.

Dan Diaconescu, reclamat la BEJ Gorj dupa ce ar fi inceput mai devreme campania electorala. Patronul OTV a impartit joi biscuiti si suc

USL Gorj a sesizat Biroul Electoral Judetean in legatura cu faptul ca liderul PPDD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat in Targu Jiu, ar fi inceput campania electorala mai devreme decat termenul stabilit de lege, acesta organizand joi un spectacol, unde a impartit biscuiti si suc, potrivit Mediafax.

START iN CAMPANIA ELECTORALA. A inceput numaratoarea inversa.

Timp de o luna, candidatii se vor confrunta pe teren si la televizor. In aceasta perioada legea prevede insa nu numai drepturi, ci si obligatii, a caror incalcare poate atrage o varietate larga de pedepse. Candidatii la alegeri nu vor mai putea oferi alegatorilor alimente, bauturi sau produse din tutun, ci doar marfuri nealimentare in valoare de pana la 10 lei si obiecte de propaganda electorala precum calendare, pixuri, brichete, DVD-uri, tricouri, pungi, manusi inscriptionate cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )