Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cartea lui Klaus Iohannis. Cum a fost la lansarea volumului!

ADPM ADPM,
Cartea lui Klaus Iohannis. Cum a fost la lansarea volumului!

Sute de persoane au venit sa cumpere cartea lui Klaus Iohannis si sa obtina de la presedintele Romaniei un autograf. Iata cum a fost la evenimentul de lansare derulat la targul de carte de la Bucuresti. continuă pe ADPM

Presedintele Klaus Iohannis: PNL a fost 100% de partea mea in campania electorala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la lansarea cartii Pas cu pas, a precizat ca in ciuda unei campanii grele, cu atacuri la adresa sa, a avut mereu parte de sprijinul membrilor partidului PNL, dar.

Iohannis, la lansarea volumului Primul pas: Campania electorala nu a fost o experienta placuta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, referindu-se la campania electorala de anul trecut, ca aceasta nu a fost o experienta placuta, ea avandu-si locul mai degraba la inceputul anilor 90. El a explicat ca, dupa ce a scris o carte la inceputul campaniei electorale, pentru a face cunoscute cateva lucruri despre el, acum a scris o carte din cu totul alte motive, respectand o promisiune pe care a facut-o la lansarea trecuta, ca va adauga un capitol care descrie campania electorala.

Klaus Iohannis a cerut un birou special de la care sa dea autografe la lansarea volumului Primul pas

Cel mai nou episod al dorintelor neasteptate ale lui Klaus Iohannis a avut loc la Bookfest, cu ocazia lansarii cartii Primul pas. Potrivit Stiri pe surse, presedintele ar fi cerut un birou special de la.

Presedintele Klaus Iohannis, la lansarea cartii Primul pas: Campania electorala nu a fost o experienta placuta. A fost brutala, cu atacuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bookfest 2015, acolo unde si-a lansat cartea Primul pas, ca perioada din campania electorala a fost una dificila, brutala, cu atacuri care erau mai.

Klaus Iohannis a lansat cartea Primul pas: Campania electorala pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta. A fost o campanie cu laturi turnate in cap, mai ales in capul acestui candidat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie. Potrivit sefului statului, campania pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta, ci mai degraba una care, prin felul in care s-au comportat unii participanti, isi avea locul mai degraba la inceputul anilor '90, cu scandaluri si cu laturi turnate in cap, mai ales in capul acestui candidat.

Klaus Iohannis a lansat cartea Primul pas: Campania electorala pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta. A fost o campanie cu galeti de laturi turnate peste capul unor candidati, mai ales acestui candidat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie. Potrivit sefului statului, campania pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta, ci mai degraba una care, prin felul in care s-au comportat unii participanti, isi avea locul mai degraba la inceputul anilor '90, cu scandaluri si cu galeti de laturi turnate peste capul unor candidati, mai ales acestui candidat.

Scriitorul Klaus Iohannis, la targul de carte de la New York

La cel mai mare targ de carte din SUA, BookExpo America 2015, ce are loc la New York intre 27 si 31 mai, va fi prezenta si Romania, programul evenimentului incluzand intalniri cu scriitori precum Norman Manea, Petru Popescu si Ana Blandiana, dar si prezentarea volumului Pas cu pas, al lui Klaus Iohannis.

Gafa la evenimentul organizat la Templul Coral din Capitala, cu ocazia unei sarbatori evreiesti: Victor Ponta a luat cuvantul inaintea lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Cu ocazia unei sarbatori evreiesti organizat al Templul Coral din Capitala, premierul Victor Ponta a fost invitat de organizatori la pupitru, pentru a tine un discurs, inaintea presedintelui Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis a plecat joi la Summit-ul de la Riga cu acelasi avion de lux cu care a fost si la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a plecat joi la Summit-ul de la Riga in aceeasi bijuterie a aviatiei cu care a plecat si la Bruxelles, un Challenger 300 in valoare de 20 de milioane de euro, fabricat in 2009, ale.

Klaus Iohannis a primit raspunsul de la SRI privind acuzatiile de trafic de influenta la Codul Silvic, dar nu il da in judecata pe Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca a primit raspunsul de la Serviciul Roman de Informatii, caruia i-a solicitat sa verifice acuzatiile primului ministru privind un presupus trafic de influenta in privinta Codului Silvic, iar acest raspuns a fost negativ, dar nu il va da in judecata pe Victor Ponta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4644 seconds )