Libnet.ro
UNICEF

15:30

Caru' cu vedete: Cel mai mare secret al lui Mike Tyson: M-a bruscat, m-a abuzat sexual, mi-a facut chestii; Cum a aflat sotia unui milionar roman ca barbatul ei o insala cu sotia unui fost ministru din Guvernul Vacaroiu; Marturisiri dureroase! Jennifer L

Hotnews Hotnews,
 Caru

Kylie Minogue si-a tras un nou iubit. Cantareata Kylie Minogue s-a cuplat cu Andre Balazs 57 de ani), un bogat om de afaceri nascut in Ungaria, cu o avere de 480 milioane $. Diva are si ea in conturi 75 milioane $, asa ca nu poate fi banuita ca e interesata de banii acestui magnat, care este proprietar de hoteluri pe intreg cuprinsul SUA. James Blunt, teleleu prin Cluj-Napoca. Celebrul cantaret James Blunt a sosit de cateva zile la Cluj- Napoca, fara sa stie cineva si a profitat de acest lucru pentru a hoinari pe strazi ca un simplu turist. In loc de cazare de multe stele si o lista lunga de pretentii, James Blunt le-a cerut organizatorilor concertului care a avut loc aseara. continuă pe Hotnews

Dedeman cumpara cu 16 mil. de euro un teren de 50.000 mp langa IKEA pentru cel mai mare magazin de bricolaj din Romania

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, companie detinuta de catre antreprenorii romani Dragos si Adrian Paval, pregateste una dintre cele mai importante mutari pe piata de bricolaj, atacand zona nordul Bucurestiului, una dintre cele.

Doua cutremure s-au produs in judetul Caras-Severin: Cel mai mare a avut magnitudinea 4,8

Doua cutremure s-au produs, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea avand magnitudinea de 4,8, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Doua cutremure s-au produs in Caras-Severin. Cel mai mare a avut 4,8 grade pe Richter

Doua cutremure s-au produs, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 4,8 grade pe scara Richter, informeaza Institutul National pentru.

Doua cutremure au zguduit noaptea trecuta judetul Caras-Severin. Cel mai mare, de 4,8 grade pe scara Richter

Doua cutremure s-au produs, noaptea trecuta, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 4,8 grade pe scara Richter, anunta Institutului National pentru Fizica Pamantului, potrivit Mediafax.

Budapesta. Cel mai mare miting din timpul regimului Viktor Orban

Aproximativ 100. 000 de persoane au participat, marti seara, la manifestatia organizata la Budapesta in semn de protest fata de taxa suplimentara pe Internet, acesta fiind cel mai mare miting organizat de cand Guvernul Viktor Orban a ajuns la putere in anul 2010, relateaza Mediafax.

Ce companie vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari din Romania

Compania Posta Romania Broker de Asigurare vrea sa ajunga in urmatorul an cel mai mare broker de asigurari din Romania. Astfel, societatea estimeaza ca va obtine aproximativ 2,5 milioane de lei, venituri din comisioanele incasate din distributia contractelor de asigurare.

Cel mai mare mall si locul cel mai vizitat din lume!

Pasionatii de calatorii se bucura de un sejur in Dubai cu orice ocazie, fie ca este vara sau iarna, sarbatoare sau vreun eveniment deosebit, mai ales ca ideile de activitati si atractiile parca nu se mai termina. Si ch.

Cel mai mare muzeu al comunismului din Europa, deschis intr-o hala din zona industriala a orasului Botosani

Muzeul Vietii Cotidiene in Comunism este o initiativa indrazneata a unui grup de istorici si scriitori romani. Proiectul a fost lansat astazi printr-o prima expozitie, urmand ca in 2015 muzeul sa fie amenajat intr-o hala industriala a Epocii de Aur din Botosani.

O pensionara din Timisoara si-a ridicat premiul de 16,8 milioane de lei la Joker, cel mai mare din istoria jocului

O pensionara din Timisoara si-a ridicat premiul de peste 16,8 milioane de lei, castigat in 16 octombrie la Joker, anunta Loteria Romana. Castigatoarea este o pensionara din Timisoara, pasionata de.

Posta Romana vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari in urmatoarele 12 luni bazandu-se pe cei peste 27.000 de angajati/Salariile postasilor vor creste in medie cu 100 lei brut din noiembrie

Posta Romana si-a anuntat miercuri intrarea pe piata de brokeraj in asigurari, deocamdata printr-un proiect pilot. Printr-o companie special creata, Posta Romana Broker de Asigurari, care are 4 angajati, operatorul postal a inceput sa vanda asigurari generale la sediul central, iar incepand de joi, 30 octombrie, si in oficiul 39 din Capitala. Conducerea Postei mizeaza pe baza uriasa de clienti si pe cei peste 27. 000 de angajati, care isi vor lua comision din vanzarea politelor, in cazul in care sunt autorizati sa vanda asigurari, sau daca reusesc sa convinga oamenii sa-si incheie asigurari. Intrebat de cresterile salariale, Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane, a spus ca in medie salariile vor creste cu 100 lei brut incepand de luna viitoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )