Libnet.ro
UNICEF

16:30

Caru' cu vedete: Secate de dezamagiri. Topul celor mai ghinioniste in dragoste vedete din Romania; Il mai tii minte pe Soso, primul castigator al emisiunii Big Brother? Iata cum arata acum si cum s-a schimbat viata lui!; Viata grea pentru nume mari ale s

Hotnews Hotnews,
 Caru

Fetelor, v-au luat-o sanii la vale! Domnilor le plac mari. Cat mai mari. Sanii, ca despre ei e vorba. Posesoarele de busturi impresionante se mandresc cu marimile lor XXL si fac tot posibilul sa-si etaleze nurii. Schimbare radicala de look! Mihaela Radulescu s-a tuns si si-a schimbat culoarea parului: Doar barbatul a mai ramas acelasi. Mihaela Radulescu si-a anuntat fanii pe Facebook ca a facut niste schimbari majore in viata ei. continuă pe Hotnews

Cum vaneaza partidele la europarlamentare: PSD are cel mai bun slogan, PDL e lipsit de viata. Topul celor mai tari sloganuri

S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, iar partidele implicate in acest proces au inceput sa-si desfasoare arsenalul politic, anume armele de propagare a propriilor mesaje pentru a-si atrage votantii de partea lor.

Ieseanca Doina Cepalis a fost inclusa in topul Forbes al celor mai influente femei din Romania

Topul Forbes al celor mai influente femei din Romania o include in editia 2014 si pe ieseanca Doina Cepalis, proprietara firmei Te-Rox Prod.

Bisericile de lemn din Romania, pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si din nordul Olteniei au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa, duminica, in timpul Congresului mostenirii culturale, dedicat conservarii patrimoniului, care a avut loc la.

Bisericile de lemn din Romania au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si din nordul Olteniei au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa, duminica, in timpul Congresului mostenirii culturale, dedicat conservarii.

Sibiul, intr-un top al celor mai linistite orasele din Europa

Orasul Sibiu apare intr-un top al celor mai frumoase oraseledin Europa, alaturi de destinatii din Belgia sau Anglia.

Sibiul, intr-un top al celor mai fermecatoare orasele din Europa

Orasul Sibiu apare intr-un top al celor mai fermecatoare oraseledin Europa, alaturi de destinatii din Belgia sau Anglia.

Orasul Sibiu, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com .

SIBIU, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com. Jurnalistii de.

Orasul Sibiu, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )