Libnet.ro
UNICEF

01:05

O caruta a fost spulberata in Pitesti, trei persoane au fost ranite

B1 B1,
O caruta a fost spulberata in Pitesti, trei persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc vineri seara pe un drum din Pitesti. O caruta a fost lovita de o masina in care se aflau trei tineri ce mergeau la o petrecere. in caruta spulberata se aflau. continuă pe B1

Un barbat a fost ucis si alte trei persoane au fost ranite in timpul unui concert din New York (VIDEO)

Focuri de arma au avut loc in timpul unui concert din New York, unde o persoana a fost ucisa, iar alte trei au fost ranite in timpul unui concert sustinut de rapperul T. I la Irving Plaza. Patru.

Tragedie la un combinat chimic din India: Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite intr-o explozie (VIDEO)

Explozie puternica la o fabrica de produse chimice din India. Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite dupa ce un boiler aflat intr-una dintre incaperile din uzina a sarit.

Scene teribile in Vrancea: Doua persoane au murit, iar o alta se afla in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren (VIDEO)

Scene teribile in Vrancea. Doua persoane si-a pierdut viata, iar o alta se afla in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren. Soferul nu a oprit la trecerea de.

Accident cumplit in Vrancea. Doi oameni au murit, dupa ce masina lor a fost spulberata de tren

Doi morti si un ranit grav este bilantul unui accident produs sambata la trecerea de cale ferata din apropierea localitatii Slobozia Ciorasti, potrivit ziaruldevrancea. ro. Soferul unei Dacii Logan nu a.

Incident grav la un meci de fotbal! 35 de persoane ranite, dupa ce au fost lovite de fulger

Treizeci si cinci de persoane au fost ranite, dintre care trei se afla in stare grava, dupa ce un teren de fotbal din vestul Germaniei a fost lovit de fulger, a relatat sambata agentia de presa germana DPA, citata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )