Libnet.ro
UNICEF

20:00

Casa Alba cere consolidarea securitatii cibernetice, dupa atacurile grupului Stat Islamic vizand CENTCOM

Antena3 Antena3,
Casa Alba cere consolidarea securitatii cibernetice, dupa atacurile grupului Stat Islamic vizand CENTCOM

Presedintia Statelor Unite a cerut din nou Congresului noi masuri legislative pentru consolidarea securitatii cibernetice, dupa atacurile grupului Stat Islamic care au vizat conturile de Twitter si YouTube ale. continuă pe Antena3

Casa Alba cere consolidarea securitatii cibernetice, dupa atacurile informatice ce au vizat CENTCOM

Presedintia Statelor Unite a cerut din nou Congresului noi masuri legislative pentru consolidarea securitatii cibernetice, dupa atacurile grupului Stat Islamic care au vizat conturile de Twitter si YouTube ale.

Casa Alba regreta ca nu a trimis un oficial de rang inalt la marsul solidaritatii de la Paris

Presedintia Statelor Unite regreta ca nu a trimis un oficial de rang inalt la marsul solidaritatii desfasurat la Paris dupa atacurile teroriste soldate cu 17 morti. Trebuia sa fi fost.

Casa Alba regreta ca nu a trimis un oficial de rang inalt la marsul solidaritatii de la Paris

Presedintia Statelor Unite regreta ca nu a trimis un oficial de rang inalt la marsul solidaritatii desfasurat la Paris dupa atacurile teroriste soldate cu 17 morti. Trebuia sa fi fost trimis un.

Cum se va schimba Europa dupa atacurile de la Paris

Atacurile teroriste de la Paris au scos la lumina defectiuni grave in sistemul de securitate al Frantei, unul considerat a fi pana acum unul dintre cele mai eficiente din Europa si din lume. Masurile care vor fi luate atat in domeniul securitatii dar si in plan politic si cultural vor modela viitorul libertatilor fundamentale in Europa. O prima victima pare sa fie libertatea de miscare in masura in care au aparut deja voci care cer modificarea Tratatului Schengen.

Obama cere consolidarea protectiei datelor personale pe Internet

Presedintele Barack Obama sustine consolidarea protectiei datelor personale pe Internet si a prezentat in acest sens mai multe proiecte de lege vizand texte care inaspresc si armonizeaza reglementarile aflate in vigoare.

Subiectele Zilei: Testele Victoriei Nuland: ce gaseste la Bucuresti emisara lui Barack Obama; Kemal Karpat, tatarul dobrogean care a fost consultant la Casa Alba: de ce nu este Romania o tinta pentru Islam; Un fost director din MTS si-a recunoscut vina i

Solutiile gasite de tineri dupa ce RCA-ul a ajuns sa-i coste mai mult decat masina. Preturile cresc si de la un oras la altul. 1000 de euro pe an, atat au. Dosarul diaspora. In Italia, MAE a desfiintat o sectie unde votau 600 de romani pentru a infiinta una unde au votat doar 48. Ancheta privind.

Subiectele zilei: Cum se va schimba Europa dupa atacurile de la Paris; Vanatoarea de taina a baronilor PSD. Intalnire de taina convocata de Victor Ponta si Liviu Dragnea; Dan Voiculescu l-a uns pe urmasul lui Daniel Constantin

Razboi PSD-PNL pe mita Printului Padurii. Deputatul Adam, despre spaga de 2,5 milioane de euro a lui Chiuariu: Exceptional!. Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, cel mai recent nume de politician care a fost pus sub acuzare in dosarul Jaf in codrii Romaniei. Povestea lui Costica Acsinte, fotograful ale carui poze din 1900 sunt readuse la viata. Un fotograf din Baragan, care a facut cariera la inceputul anilor 1900, a devenit celebru in lume, dupa ce o parte din fotografiile sale au fost transformate de o artista din Australia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )