Libnet.ro
UNICEF

18:30

Casa lui Dinu Patriciu a fost scoasa la licitatie, cu o zi inaintea decesului omului de afaceri

B1 B1,
Casa lui Dinu Patriciu a fost scoasa la licitatie, cu o zi inaintea decesului omului de afaceri

Casa lui Dinu Patriciu, din Silistea Snagovului, a fost scoasa la licitatie cu o zi inainte ca omul de afaceri sa moara. Executarea silita a inceput acum doi ani, cand o banca din Romania a inceput. continuă pe B1

Casa lui Dinu Patriciu, scoasa la licitatie cu o zi inainte ca omul de afaceri sa moara

Casa lui Dinu Patriciu din Silistea Snagovului a fost scoasa la licitatie cu o zi inainte ca omul de afaceri sa moara. Patriciu era executat silit de o banca de la care luase un credit. Omul de afaceri Dinu.

Familia lui Dinu Patriciu confirma ca omul de afaceri va fi inmormantat la Bucuresti

Familia Patriciu confirma, intr-un comunicat, ca omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti, la o data si intr-un loc care vor fi facute publice in perioada urmatoare. Ii informam pe toti cei care i-au fost apropiati ca funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza, se arata in comunicatul familiei Patriciu, potrivit Mediafax. De asemenea, familia Patriciu isi exprima, din nou, dorinta ca despartirea de omul de afaceri sa aiba loc in conditii de maxima sobrietate si decenta.

Scrisoarea bursierilor Orizonturi Deschise ai Fundatiei Dinu Patriciu

Preambul. in perioada 2011-2012 am fost bursier al programului Orizonturi Deschise al Fundatiei Dinu Patriciu, alaturi de alti aproape 100 de tineri din generatia mea. Datorita sprijinului oferit am putut sa urmez cursurile unui masterat in Education Management la Kings College, Londra.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania. Trupul neinsufletit va fi repatriat saptamana viitoare

Trupul neinsufletit al lui Dinu Patriciu va ajunge in Romania abia saptamana viitoare. Repatrierea a fost ingreunata de o incurcatura birocratica. Cel mai devreme miercurea viitoare va fi.

inmormantarea lui Dinu Patriciu va avea loc in Capitala

Familia omului de afaceri decedat recent Dinu Patriciu ii informeaza pe toti cei care i-au fost apropiati ca funeraliile vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neinsufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in apropierea locului de veci al lui Mihai Eminescu

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat in cimitirul Bellu, in apropiere de locul de veci al marelui poet Mihai Eminescu, relateaza Ziarul Ring. Potrivit testatmentului lui patriciu, acesta si-a dorit sa.

Sorin Rosca Stanescu: Dinu Patriciu nu s-a plans niciodata. Era optimist cu cateva zile inainte sa moara

Sambata seara, la emisiunea Panorama cu Oana Stanciulescu, Sorin Rosca Stanescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dinu Patriciu, a relatat lucruri cutremuratoare despre viata omului de afaceri. Dinu.

Traian Basescu era furios pe Dinu Patriciu

Traian Basescu era furios pe Dinu Patriciu si nu pierdea nicio ocazie sa-l ameninte. Nu o facea deloc voalat. Sorin Rosca Stanescu, un prieten apropiat al omului de afaceri, a povestit, in emisiunea Panorama,.

Sorin Rosca Stanescu: Dinu Patriciu era optimist cu cateva zile inainte sa moara

Dinu Patriciu era optimist cu cateva zile inainte sa moara. Trebuia sa se interneze intr-o clinica de recuperare si spera sa se faca bine, a povestit Sorin Rosca Stanescu, unul dintre cei mai buni.

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti, la o data si intr-un loc care vor fi facute publice in perioada urmatoare, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )