Libnet.ro
UNICEF

01:05

Castigarea unui numar cat mai mare de mandate la europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Castigarea unui numar cat mai mare de mandate la europarlamentare

Participarea impreuna la scrutinul organizat in mai 2014 pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European si castigarea unui numar cat mai mare de mandate sunt cele mai importante obiective prevazute in protocolul pentru constituirea aliantei electorale PSD - UNPR - PC. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare spital privat din vestul Romaniei se chinuie sa ramana pe linia de plutire

Spitalul privat la care au apelat numerosi timisoreni pentru a naste in conditii cat mai bune a pierdut intr-un scurt timp peste jumatate din clienti. Situatia financiara a unitatii a fost aproape de colaps, Finantele ajungand sa scoata la licitatie aparatura medicala a spitalului. Pentru revenirea pe piata serviciilor medicale, noua conducere este dispusa sa mearga din usa in usa pentru a cauta clienti.

Descoperire: Cel mai mare dinozaur carnivor, gasit in Portugalia.

O noua specie de dinozaur, probabil cel mai mare carnivor care a trait in Europa, in urma cu aproximativ 150 milioane de ani, a fost descoperita in Portugalia, informeaza AFP, conform Mediafax. Oasele fosilizate ale acestui dinozaur carnivor, ce avea o lungime de 10 metri si o greutate de 4-5 tone, au fost descoperite de cercetatori la nord de Lisabona. Initial atribuite unui Torvosaurus tanneri, o specie care traia in America de Nord, paleontologii au stabilit in cele din urma, analizand .

Cristian David: Dosarul DNA care ma vizeaza este o confuzie regretabila, care trebuie lamurita cat mai repede

Fostul ministru Cristian David a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca dosarul care il vizeaza este o confuzie regretabila, care trebuie lamurita cat mai repede, precizand ca va aduce toate documentele care ii vor fi cerute de anchetatori.

FOTO Cel mai mare targ de turism din Ardeal: Grecia - ieftina ca braga, Romania - greu de gasit

Circa 30 de agentii de turism isi prezinta ofertele la cel mai mare targ de turism din Ardeal. Ofertele in Grecia bat orice record, tariful pentru un sejur de 7 zile, cu transport inclus, fiind de 110 euro. De Paste, la putere e Bulgaria, unde cu 27 de euro iti asiguri o zi si o noapte all inclusive. Ofertele pentru turismul intern sunt greu de gasit la marile agentii de turism.

(P) Pe 14-15 martie are loc cel mai mare targ de cariera din Timisoara - Angajatori de TOP

Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara va avea loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 40 de companii participante, iar in cele doua.

Rusia numeste administrator la Privatbank, cea mai mare banca banca ucraineana

Banca centrala a Rusiei a numit joi un administrator provizoriu la conducerea filialei ruse a Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina in functie de active, al carei actionar principal este un oligarh ucrainean numit guvernator de regiune de noile.

Oasele celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa, descoperite in Potugalia

Oase ale celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa au fost descoperite la 70 kilometri de Lisabona, Portugalia, potrivit BBC News. Dinozaurul, numit Torvosaurus gurneyi, un animal de 10 metri lungime si.

Oasele celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa, descoperite in Portugalia

Oase ale celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa au fost descoperite la 70 kilometri de Lisabona, Portugalia, potrivit BBC News. Dinozaurul, numit Torvosaurus gurneyi, un animal de 10 metri lungime si.

Dupa un an de la moartea lui Hugo Chavez, Venezuela este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii 10 ani

La exact un an de la moartea celui mai indragit lider venezuelean, Hugo Chavez, tara este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii zece ani. Protestele violente, soldate cu 18 morti, s-au oprit doar.

Romania, cea mai mare crestere economica anuala din UE in T4 2013

Produsul Intern Brut al Romaniei a inregistrat o crestere de 5,1% in trimestrul patru al anului trecut T4 2013), comparativ cu perioada similara a anului 2012, acesta fiind cel mai mare avans anual inregistrat de o tara membra a Uniunii Europene, potrivit unor estimari revizuite publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )