Libnet.ro
UNICEF

20:00

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va permite lucrari de constructie pe litoral finantate din fonduri UE

Restrictia privind derularea unor lucrari de constructie pe litoral, valabila in prezent in intervalul 15 mai-15 septembrie, va fi ridicata pentru investitii finantate din fonduri europene, constructorii fiind obligati sa respecte conditiile de protectie a turistilor, a declarat astazi premierul Victor Ponta.

Actrita Olimpia Melinte s-a ingrasat 10 kg pentru rolul din comedia Selfie

Actrita Olimpia Melinte a trecut prin transformari majore pentru rolul din comedia romaneasca Selfie. Ea a fost nevoita sa se ingrase cu nu mai putin de 10 kilograme pentru a intrat in pielea unei adolescente plinute si complexate, pe nume Roxi.

Facebook ofera codul sursa pentru animatia din aplicatia Paper

Facebook a anuntat astazi ca va oferi, ca open-source, codul pentru animatia din aplicatia Paper, proprietara. Codul pentru animatia din aplicatia Facebook Paper este disponibil asadar gratuit, incepand de astazi pe GitHub,pentru dezvoltatorii de aplicatii interesati sa o foloseasca. Istoria aplicatiei Paper porneste de la compania Push Pop Press, pe care Facebook a achizitionat-o in 2011. Compania si-a facut atunci rapid un nume prin cartea de tip e-book interactiv Our Choice care se gaseste si acum in linkul respectiv. FondatoriiPush [].

Cat a castigat Romania de la UE: 13,9 miliarde de euro pe plus, din fonduri europene, de la aderare

Romania beneficiaza net de relatia financiara cu Uniunea Europeana, realizand un sold pozitiv de 13,9 miliarde de euro in perioada 2007 - 31 martie 2014, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor Publice. Anul 2014 devine, insa, un an8208;cheie in care Romania are misiunea de a solicita Comisiei Europene rambursarea unei sume cat mai mari pentru a reduce povara aferenta anului 2015, arata Guvernul, in Programul de convergenta destinat Comisiei Europene.

Europarlamentare: 35 de euro, drumul dus-intors. Oferta promotionala pentru maltezii din Marea Britanie, care vor sa voteze acasa

Televiziunea austriaca invita candidatii sa strabata Europa in masina, compania Air Malta ofera bilete de avion la 35 de euro pentru cetatenii maltezi din Marea Britanie care doresc sa voteze la europene, iar nationalistii bulgari se afla in campanie electorala la Moscova. Agentia France Presse prezinta cele mai recente initiative din campania electorala pentru alegerile europene din 25 mai, anunta Mediafax.

CM 2014: Lotul largit al nationalei Hondurasului pentru turneul din Brazilia

Honduras a dat publicitatii lotul largit al nationalei de fotbal pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, care se va desfasura in perioada 12 iunie - 13 iulie. Luis Fernando Suarez, selectionerul Hondurasului a anuntat pe cine a ales in lotul de 23 de jucatori, trimis la FIFA.

HARTA Primaria Capitalei va incepe in iulie trasarea celor 100 de km de piste pentru biciclete din centrul orasului. Vezi daca pe strada ta va fi amenajata o pista pentru bicicleta

Primaria Capitalei va incepe in luna iulie amenajarea noilor piste pentru biciclete, o retea de 100 de km amplasata in principal in centrul Bucurestiului, iar lucrarile se vor finaliza cel tarziu la sfarsitul anului viitor, a declarat marti primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Banii necesari realizarii acestei retele, circa 10 milioane de euro, au fost dati municipalitatii de catre ministerul Mediului, pe 19 aprilie 2014. Oprescu promite ca vor fi refacute si o parte dintre pistele realizate de primarie intre 200-2010 si inchise de Politia Rutiera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )