Libnet.ro
UNICEF

01:05

Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace din acest an spera ca exemplul tarii sale sa reprezinte o raza de speranta pentru rezolvarea conflictelor din Siria sau Sudanul de Sud

B1 B1,
Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace din acest an spera ca exemplul tarii sale sa reprezinte o raza de speranta pentru rezolvarea conflictelor din Siria sau Sudanul de Sud

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a primit sambata premiul Nobel pentru Pace intr-o ceremonie ce a avut loc in Oslo. Laureatul Premiului Nobel a afirmat in discursul de acceptare. continuă pe B1

Presedintele Columbiei, Jose Manuel Santos, a primit Premiul Nobel pentru Pace. Ceremonia de decernare a distinctiilor se desfasoara, sambata, in Stockholm

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a primit, sambata, Premiul Nobel pentru Pace 2016 pentru acordul de pace dintre Guvernul de la Bogota si gherilele marxiste FARC.

Premiul Nobel pentru Pace i-a fost acordat presedintelui columbian Juan Manuel Santos

Comitetul Nobel i-a decernat sambata premiul pentru pace presedintelui columbian Juan Manuel Santos, pentru ca a ajuns la un acord cu rebelii marxisti FARC, care pune capat unui razboi civil care a durat 52 de ani si in care au fost ucisi peste 200.

Comitetul Nobel i-a decernat sambata premiul pentru pace presedintelui columbian Juan Manuel Santos

Comitetul Nobel i-a decernat sambata premiul pentru pace presedintelui columbian Juan Manuel Santos, pentru ca a ajuns la un acord cu rebelii marxisti FARC, care pune capat unui razboi civil care a durat 52 de ani si in care au fost ucisi peste 200. 000 de oameni, relateaza Reuters.

Terenul nostru agricol - castiguri importante pentru straini din specula si nu din exploatarea sa

Investitorii straini detin, in prezent, peste 40%, respectiv 5,3 milioane hectare din suprafata agricola totala a Romaniei 13,3 milioane hectare), potrivit raportului comandat de Comisia pentru Agricultura din cadrul Comisiei Europeane la Institutul Olandez de cercetare Transnational Institute TNI), citat de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR), intr-un punct de vedere transmis la conferinta din data de 7. 2016, privind accesul la terenuri agricole, desfasurata in cadrul Parlamentului European.

Uniunea Europeana a eliminat vizele pentru cetatenii din Ucraina si Georgia: 50 de milioane de persoane pot calatori acum fara bariere

50 de milioane de ucrainieni si georgieni ar putea intra fara vize in spatiul Uniunii Europene in urma unei intelegeri la care au ajuns oficiali din institutiile europene. Aceasta masura.

ASF precizeaza ca nu a primit nicio cerere de autorizare pentru RCA din partea EximAsig

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat ca nu a primit pana acum nicio cerere de autorizare pentru piata asigurarilor de raspundere civila auto RCA) din partea EximAsig, companie de asigurari controlata de stat prin intermediul bancii.

Laszlo TOKES: E jignitor ca Romania si-a pus Ziua Nationala pe 1 Decembrie, care e o data jalnica pentru maghiarii din Romania (VIDEO)

Eurodeputatul Laszlo Tokes este de parere ca pentru consolidarea relatiilor romano-maghiare este nevoie de un dialog reprezentativ pentru ca problemele sa poate fi rezolvate printr-o vointa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )