Libnet.ro
UNICEF

17:00

Castrarea chimica a violatorilor revine in atentia opiniei publice. Ai fi de acord cu o asemenea masura?

Antena3 Antena3,
Castrarea chimica a violatorilor revine in atentia opiniei publice. Ai fi de acord cu o asemenea masura?

O initiativa legislativa care vizeaza castrarea chimica a persoanelor care au savarsit infractiuni de agresiune sexuala asupra minorilor sau urmate de moartea victimei se afla pe ordinea de zi a Camerei. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui care au scapat de arestul preventiv: Este momentul sa reluam dezbaterile privind castrarea chimica a violatorilor

Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat ca este marcata de drama tinerei din Vaslui, care a fost violata de 7 indivizi lasati in libertate de judecatori. in acest context, Firea ridica semne de i.

PSD cere masuri dupa cazul fetei violate. Se reiau discutiile privind castrarea chimica a violatorilor

Senatorul Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a spus, luni, ca partidul pe care il reprezinta cere ca autoritatile sa ia masuri in cazul fetei din Vaslui violate de sapte tineri, ea aducand in.

REVISTA PRESEI. Romanii cer pedepse exemplare, inclusiv castrarea chimica, pentru violatorii din Vaslui

Din ziarele de luni, aflam ca au fost stranse mii de semnaturi pentru pedepsirea violatorilor din Vaslui, care sunt paradoxurile generate de Noul Cod Fiscal, ca Grecia a acceptat, la Bruxelles, un plan propus de creditori pentru a nu iesi din zona euro, dar si de ce Iohannis a respins promulgarea Noului Cod Fiscal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )