Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cat ne va costa noul acord preventiv cu FMI?.

România Liberă România Liberă,
Cat ne va costa noul acord preventiv cu FMI?.

Aparent, din declaratiile oficialilor avem doar avantaje: ne imprumutam mai ieftin din pietele de capital, suntem manati din spate sa restructuram economia, protejam cursul de schimb, ba o sa avem si credite mai ieftine in lei. Sunt insa si costuri, poate dezavantaje? Si cine le suporta? Guvern, BNR, presedinte, analisti din banci, toti canta acum la unison aria beneficiilor unui nou acord. Luam bani mai ieftin din piete daca rechinii stiu ca putem apela oricand la tamponul de . continuă pe România Liberă

Erste: Un nou acord cu FMI ar fi o strategie buna.

Un nou acord preventiv cu FMI ar fi o strategie buna pentru Romania, avand in vedere sumele mari care trebuie restituite Fondului si privatizarea incipienta a unor companii, si ar permite BNR sa continue politica de relaxare monetara si sa impiedice deprecierea puternica a leului, potrivit Erste, transmite Mediafax. Analistii Erste se asteapta ca autoritatile romane sa foloseasca ocazia vizitei directorului general al FMI, Christine Lagarde, la Bucuresti pentru a anunta un nou acord stand-by .

Un nou acord cu FMI ar sustine privatizarile si cursul leului

Un nou acord preventiv cu FMI ar fi o strategie buna pentru tara noastra, avand in vedere sumele mari care trebuie restituite Fondului si privatizarea incipienta a unor companii, urmand sa permita BNR sa continue politica de relaxare monetara si sa impiedice deprecierea puternica a leului, potrivit Erste.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )