Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cat a costat-o Rusia anexarea Crimeei

România Liberă România Liberă,
Cat a costat-o Rusia anexarea Crimeei

Anexarea Crimeei a costat Rusia 25 de miliarde de euro in 2014, respectiv 1,5% din PIB, iar factura generata de blocajul economic si sanctiuni creste in continuare, a declarat marti premierul rus Dmitri Medvedev, in Parlamentul de la Moscova, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Cat a costat Rusia anexarea Crimeei

Anexarea Crimeei a costat Rusia 25 de miliarde de euro in 2014, respectiv 1,5% din PIB, iar factura generata de blocajul economic si sanctiuni creste in continuare, a declarat marti premierul rus Dmitri Medvedev, in Parlamentul de la Moscova, potrivit Mediafax.

Medvedev: Anexarea Crimeei a costat Rusia 25 miliarde euro in 2014, iar factura creste in continuare

Anexarea Crimeei a costat Rusia 25 de miliarde de euro in 2014, respectiv 1,5% din PIB, iar factura generata de blocajul economic si sanctiuni creste in continuare, a declarat marti premierul rus Dmitri .

Medvedev: Anexarea Crimeei a costat Rusia 25 miliarde euro, in 2014

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, marti, in Parlamentul de la Moscova, ca anexarea Crimeei a costat Rusia, anul trecut, 1,5% din PIB, respectiv 25 de miliarde de euro, transmite Bloomberg. Economia Rusiei s-a contractat cu circa 2% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Premierul Medvedev recunoaste impactul economic negativ pe care l-a avut anexarea Crimeei asupra Rusiei

Produsul intern brut al Rusiei, in criza economica din cauza sanctiunilor occidentale dupa anexarea Crimeei si scaderii preturilor la petrol, s-a contractat pentru prima data din 2009, in primul trimestru, cu o scadere de aproximativ 2%, a declarat, marti, prim-ministrul rus Dmitri Medvedev.

Cat a platit Rusia pentru anexarea peninsulei Crimeea

Anexarea Crimeei a costat Rusia 25 de miliarde de euro in 2014, adica 1,5% din PIB, a declarat premierul rus Dmitri Medvedev, potrivit Bloomberg. Presiunile politice si economice externe fara precedent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )