Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cat va dura carantina partiala care intra in vigoare luni, 9 noiembrie

B1 B1,
Cat va dura carantina partiala care intra in vigoare luni, 9 noiembrie

De luni, 9 noiembrie, intra in vigoare carantina partiala pentru limitarea Covid-19. Masurile anuntate de autoritati sunt valabile 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii. intre acestea se numara:. continuă pe B1

Austria intra in carantina partiala

Austria intra in carantina partiala cel putin patru saptamani incepand de marti, in incercarea de a evita supraincarcarea sistemului de sanatate in timpul unui al doilea val de infectii cu coronavirus, relateaza Agerpres.

Localitatile de langa Bucuresti care intra in carantina. Sunt in scenariul rosu incepand de azi

Dupa ce rata de incidenta a trecut de pragul de 3 imbolnaviri la mia de locuitori, alte localitati din preajma Capitalei intra in cod rosu. Masurile de restrictie vor fi pe o perioada de 14 zile, dupa care vor fi reevaluate. Localitatile de langa Bucuresti care intra in carantina Prefectul judetului Ilfov, Daniel Zamfir a .

EXCLUSIV Alin Oprea, replica dura pentru sotia care il acuza ca sta pe banii amantei. Secretul veniturilor sale s-a aflat!

Dupa 22 de ani de casnicie a vrut sa divorteze pe cale amiabila, dar s-a ajuns la tribunal. Alin Oprea si fosta sotie, Larisa, sunt la cutite. Scandalul e in floare, cei doi nici nu-si mai vorbesc iar fosta sotie i-a blocat si conturile. Nici propria fiica nu vrea sa-l mai vada. Solistul locuieste acum .

Orasul Busteni, a doua statiune de pe Valea Prahovei care intra in scenariul rosu, dupa Predeal

Orasul Busteni a devenit a doua statiune de pe Valea Prahovei, dupa Predeal, unde rata infectarilor a trecut de trei cazuri active la mia de locuitori, intrand astfel in scenariul rosu. Orasul Busteni intra.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )