Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cat mai costa un apartament in marile orase din tara

Adevărul Adevărul,
Cat mai costa un apartament in marile orase din tara

Pretul locuintelor din principalele orase ale tarii s-a injumatatit in ultimii sase ani si a coborat sub 1. 000 de euro pe metru patrat, cele mai mici cotatii inregistrandu-se la apartamentele cu trei camere. continuă pe Adevărul

Cel mai scump apartament din lume, scos la vanzare pentru 300 de milioane de euro (VIDEO)

Un apartament din Monaco va fi scos la vanzare anul viitor, avand ca pret de pornire suma de aproximativ 300 de milioane de euro. Astfel, imobilul devine cel mai scump apartament din lume, fiind un penthouse care se.

FOTO Cum arata cel mai scump apartament din lume

Un penthouse din Monaco ce se intinde pe cinci etaje si este dotat cu o piscina cu tobogan va fi scos la vanzare anul viitor pentru 300 de milioane de euro, devenind astfel cel mai scump apartament din lume.

VIDEO. GALERIE. Cel mai scump apartament din lume

Cel mai scump apartament din lume este evaluat la aproximativ 300 de milioane de euro. Acest penthouse ce se intinde pe cinci etaje este situat in cea mai noua cladire din Monaco si va fi scos la vanzare anul viitor.

Rusia si Crucea Rosie vor sa livreze cat mai curand ajutorul umanitar in Ucraina

Moscova si Comitetul International de Cruce Rosie CICR) sunt hotarate sa inceapa sa livreze ajutor umanitar in estul Ucrainei ravasit de razboi cat mai curand posibil, a anuntat marti MAE rus, citat de.

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani. Acesta a fost construit intre Oravita si Bazias, iar prima garnitura a pornit la drum pe 20 august 1854. La inceput a sustinut exporturile de carbune spre Europa occidentala, dar a atras si multi turisti, pentru ca strabatea un peisaj unic. Declinul acestei linii ferate a inceput odata cu ridicare hidrocentralei de la Portile de Fier, informeaza TVR.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

Victor Ponta: Modelul economic al USL a dus la crestere economica. Eu o sa apar viziunea care inseamna cat mai putin sarcina pe oameni

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa ce Biroul Permanent al Senatului a stabilit ca plenul sa dezbata legea privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale pe 25 august, ca problema esentiala este diferanta intre doua modele economice - viziunea sa si a USL-ului, care a dus la crestere economica si la locuri de munca, si cea a lui Traian Basescu, afirmand ca Alianta Crestin Liberala trebuie sa se decida pe care o sustine. El a mai spus ca nu taie pensii, salarii sau beneficii si ca apara viziunea economica prin care veniturile bugetare sunt asigurate din alte surse, nu de la oameni.

FOTO. Aeroportul Iasi are cea mai moderna pista din tara

Astazi a avut loc inaugurarea noii piste a Aeroportului International Iasi, cea mai moderna din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )