Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cat primeste castigatoarea Cupei Mondiale din 2014

Online Sport Online Sport,
Cat primeste castigatoarea Cupei Mondiale din 2014

FIFA a dat publicitatii sumele puse la bataie pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2014, iar premiul acordat castigatoarei nu este deloc de neglijat. continuă pe Online Sport

Castigatoarea Cupei Mondiale din 2014 va primi 35 de milioane de dolari

Nationala care va castiga finala Cupei Mondiale din 2014 va primi un premiu de 35 de milioane de dolari, potrivit secretarului general alFIFA,Jerome Valcke. De asemenea, finalista va primi 25 de milioane.

Brazuca, mingea oficiala a Cupei Mondiale din 2014

Mingea oficiala a Cupei Mondiale din 2014, numita Brazuca, a fost prezentata oficial marti, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in gradina botanica din Rio de Janeiro. Gazdele evenimentului au fost olandezul.

A fost lansata Brazuca, mingea oficiala la Cupa Mondiala

La Rio de Janeiro a fost prezentat balonul oficial pe care il vor folosi echipele participante la turneul final al Cupei Mondiale din 2014.

Traian Basescu: Guvernul vrea sa introduca acciza pentru a-si dirija banii pentru alegerile electorale din 2014 (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi seara, despre decizia sa de a refuza acciza la carburanti, spunand ca este doar un furt de bani pentru a acoperi cheltuielile de la alegerile electorale din 2014. Victor.

Sezonul de Formula 1 din 2014 va avea 19 curse, cu trei mai putine decat calendarul anuntat initial

Editia din 2014 a Formulei 1 va avea 19 curse, cu trei mai putine decat calendarul anuntat initial in luna septembrie, se arata intr-un comunicat dat publicitatii, miercuri, de Federatia Internationala de.

FIFA a schimbat componenta urnelor pentru tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale. Care va fi procedura

O noua decizie controversata din partea FIFA, dupa cea de prelungire a perioadei de vot pentru Balonul de Aur, decizie care, spun multi, l-ar favoriza pe Cristiano Ronaldo. Michel Platini a facut lobby pentru ca Franta sa nu fie trimisa in urna a 2-a valorica alaturi natiunile africane. Pentru trimiterea unei echipe europene in a doua urna se va proceda la o tragere la sorti suplimentara.

Banii oferiti de FIFA la Mondialul din 2014 - Ce suma a ratat FRF-ul dupa necalificarea Romaniei

Pentru calificarea in grupele competitiei la Mondialul din vara anului viitor, FIFA a oferit fiecarei echipe, din start, suma de 8,4 milioane de euro. Romania a ratat acesti bani dupa ce a pierdut barajul disputat impotriva Greciei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )