Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cu cat se vorbeste mai mult despre presupusa mea retragere din cursa, cu atat mai ferma e hotararea sa candidez

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Cu cat se vorbeste mai mult despre presupusa mea retragere din cursa, cu atat mai ferma e hotararea sa candidez

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a raspuns, astazi, pe Facebook, informatiilor privind o posibila retragere a sa din cursa pentru sefia formatiunii, afirmand ca este sunt intoxicari, iar el este decis ca intre in cursa si sa o castige, indicand ca informatiile vin din partea adversarilor sai din PNL, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Predoiu: Cu cat se vorbeste mai mult despre presupusa mea retragere din cursa pentru sefia PNL, cu atat mai ferma e hotararea sa candidez

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a raspuns, sambata, pe Facebook, informatiilor privind o posibila retragere a sa din cursa pentru sefia formatiunii, afirmand ca sunt intoxicari, iar el este decis ca intre in cursa si sa o castige, indicand ca informatiile vin din partea adversarilor sai din PNL.

Catalin Predoiu: Nu ma retrag din cursa pentru presedintia PNL. Cu cat mai mult vorbesc ei despre presupusa mea retragere din cursa, cu atat mai ferma e hotararea mea sa candidez

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu comenteaza, pe pagina sa de Facebook, zvonurile privind o posbila retragere a sa din cursa pentru presedintia PNL, in ceea ce numeste un mesaj catre suporterii si prietenii mei: Ignorati, va rog, intoxicarile prietenesti! Cu cat mai mult vorbesc ei mincinos despre presupusa mea retragere din cursa, cu atat mai ferma e hotararea mea sa candidez ca sa castig competitia! Mesaj catre prieteni: nu va mai cheltuiti resursele cu inchipuiri si vise!.

Romania, tara buticurilor de cartier. Un chiosc de la noi vinde cu peste 50% mai mult decat unul din Polonia

In Romania sunt aproape 54. 000 de chioscuri si alimentare, iar fiecare dintre ele vinde in medie de 160. 000 de euro, cu peste 50% mai mult decat un magazin similar din Polonia, potrivit.

Sorin Grindeanu: in Romania mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. Trebuie sa depasim aceasta etapa

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi seara ca in Romania, mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. S-au desenat masterplanuri si nu s-au facut. Trebuie sa depasim aceasta etapa.

Cum descoperi daca ai boala secolului care a afectat mai mult de 50% din populatie

Mai mult de jumatate din populatia planetei sufera de boala secolului, numita de americani burnout si devenita deja un fenomen de masa. Statisticile alarmante reusesc sa ii determine pe.

Statistici alarmante! Oamenii se tem mai mult de pierderea fotografiilor, decat de un accident

Potrivit unui studiu realizat recent, 49% dintre oameni se tem mai mult sa isi piarda pozele intime sau cu partenerul de viata din telefon, decat ideea de ar avea un accident, potrivit.

Romania are tot ce-si doreste un turist, dar trebuie promovata mai mult

Tara noastra are tot ce-si poate dori un turist, insa trebuie promovata mai mult, a declarat directorul general pentru Romania si Republica Moldova al companiei aeriene poloneze LOT, Jakub Malecki, potrivit Agerpres.

Bugetarii din tara noastra castiga mai mult decat angajatii din mediul privat: Ce se intampla in Romania e revoltator

Angajatii de la stat din Romania castiga in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat, potrivit statisticilor oficiale, citate de ZF. ro. Asta, in timp ce in alte.

Ministrul Agriculturii, despre starea culturilor, ca urmare a fenomenelor meteorologice din ultimele zile: Este mai mult bine decat rau. Veniti cu mine sa va arat de ce spune inginerul Daea ca nu sunt probleme

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a precizat, vineri, ca pentru moment nu se poate pronunta asupra efectelor negative pe care fenomenele meteorologice din ultimele zile le-a ar putea avea asupra culturilor agricole. Cu toate acestea, el a subliniat ca este mai mul bine decat rau si a dat asigurari ca este o apreciere a unui om care stie ce vorbeste - inginerul Daea.

Petre Daea ne invata despre efectul ninsorilor din aprilie: Este mai mult bine decat rau, ca sa fie bine inteles (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a explicat in stilul caracteristic de ce considera ca ninsorile din aprilie ajuta plantele si nu sunt de natura sa ingrijoreze. Am spus-o si va mai spun:.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )