Libnet.ro
UNICEF

12:30

Catalin Predoiu a anuntat ca nu mai candideaza la functia de presedinte al PNL

România Liberă România Liberă,
Catalin Predoiu a anuntat ca nu mai candideaza la functia de presedinte al PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a anuntat marti seara ca nu mai candideaza, in luna iunie, la functia de presedinte al Partidului National Liberal. continuă pe România Liberă

Catalin Predoiu anunta pe Facebook ca se retrage din cursa pentru sefia PNL/ Predoiu, in aprilie: Nu ma retrag

Am inteles ca simplii membri PNL isi doresc succesul partidului dobandit prin lupta politica cu PSD, isi doresc profesionalism si promovarea valorilor in partid, transparenta si democratie interna, europenism si bunastare pentru romani. Am inteles in acelasi timp ca ceea ce ofer eu pentru functia de Presedinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizatii. Pentru proiectul propus de mine pentru sefia PNL, acum nu se poate!, a scris Predoiu pe Facebook. Catalin Predoiu, pe 22 aprilie: Nu ma retrag din cursa pentru presedintia PNL. Cu cat mai mult vorbesc ei despre presupusa mea retragere din cursa, cu atat mai ferma e hotararea mea sa candidez.

Rasturnare de situatie in PNL! Catalin Predoiu s-a retras din cursa pentru sefia partidului

Prim-vicepresedintele liberal Catalin Predoiu anunta ca nu mai candideaza la sefia Partidului National Liberal PNL). Am informat acum cateva minute membrii BPN al PNL ca am luat.

Catalin Predoiu si-a anuntat retragerea din cursa pentru sefia PNL

Catalin Predoiu a anuntat ca se retrage din cursa pentru sefia PNL deoarece a constatat ca propunerile sale nu coincid cu vederile liderilor organizatiilor judetene de partid. Dragi prieteni, am.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2956 seconds )