Libnet.ro
UNICEF

12:30

Catalin Striblea: Din cartea Adrianei Saftoiu vor ramane doua-trei lucruri mari. Tine numai de Traian Basescu care vor fi acestea

B1 B1,
Catalin Striblea: Din cartea Adrianei Saftoiu vor ramane doua-trei lucruri mari. Tine numai de Traian Basescu care vor fi acestea

Cartea fostului consilier prezidential Adriana Saftoiu - Cronica de Cotroceni a starnit o adevarata valva in mediul politic si mediatic din Romania. Saftoiu povesteste amanunte din culisele. continuă pe B1

FOTO. Elena Udrea, despre dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu: Povesti de budoar inventate din invidie

Elena Udrea, unui dintre fostii consilieri ai presedintelui Traian Basescu, a reactionat pe contul sau de Facebook la dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu, alt fost consilier prezidential in perioada 2004-2007.

Elena Udrea, despre dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu: Povesti de budoar inventate din invidie

Elena Udrea, unui dintre fostii consilieri ai presedintelui Traian Basescu, a reactionat pe contul sau de Facebook la dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu, alt fost consilier prezidential in perioada 2004-2007.

Traian Basescu, despre cartea Adrianei Saftoiu: Multi oameni amarati in ziua de azi

Traian Basescu a declarat la B1 TV ca nu a citit cartea Adrianei Saftoiu, fosta purtatoare de cuvant a Administratiei Prezidentiale, dar a subliniat ca o persoana nu ar trebui sa isi incalce principiile, chiar daca trece prin perioade mai dificile si ca, spre deosebire de restul consilierilor prezidentiali, despartirea de Saftoiu a fost mai complicata.

Radu Banciu, despre cartea Adrianei Saftoiu: E o femeie pe placul celor care o detestau pe Elena Udrea. E binevenita o galceava intre femei, mai ales cand vorbesc despre barbati (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre cartea Adrianei Saftoiu, lansata de curand la Bookfest, despre perioada petrecuta la Cotroceni in calitate de consilier al lui Traian Basescu -.

FOTO. Reactia lui Traian Basescu la cartea Adrianei Saftoiu. Care sunt procedurile SPP legate de biroul Presedintelui

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a avut, luni, o prima reactie la dezvaluirea Adrianei Saftoiu din cartea sa lansata la Bookfest, Cronici de Cotroceni. Fostul sef de stat a scris pe contul sau de Facebook ca nu a cerut niciodata dosarul medical al niciunui consilier prezidential cu care a lucrat, iar despre faptul ca Adriana Saftoiu l-ar fi sfatuit la numirea directoriilor SRI si SIE, Traian Basescu sustine ca presedintele nu poate numi pe nimeni in aceste functii fiind o atributie exclusiva a Parlamentului.

Tatiana Niculescu Bran, despre cartea Adrianei Saftoiu: O carte a unui politician. Cei care se asteapta sa scriu si eu vreo cronica de Cotroceni, eventual in acelasi stil, vor fi dezamagiti

Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu si-a lansat prima sa carte Cronica de Cotroceni. Aceasta povesteste dedesubturile Administratiei Prezidentiale, amanunte ce trebuiau, conform declaratiei.

Ion Cristoiu, despre cartea Adrianei Saftoiu: Cartea ei mizerabila o coboara pe ea si nu pe Traian Basescu. Dand curs ofertei generoase financiar facute de dusmanii fostului presedinte s-a decis sa scrie ce-a vazut prin gaura cheii

Adriana Saftoiu, fost purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu si-a lansat cartea intitulata Cronica de Cotroceni, duminica, in cadrul Bookfest 2015, in cadrul.

Basescu, despre cartea Adrianei Saftoiu: Multi oameni amarati in ziua de azi

Fostul presedinte Traian Basescu a spus, intrebat ce parere are despre cartea fostului sau consilier prezidential Adriana Saftoiu, ca sunt multi oameni amarati in ziua de azi. N-am citit cartea.

Adriana Saftoiu ii da dreptate Tatianei Niculescu-Bran: Interiorul Cotrocenilor arata a sediu de gospodarie comunala.Tapiteria e uzata, decolorata, cu un fir auriu, smuls sau rupt pe alocuri

Jurnalistul Catalin Striblea scrie pe blogul sau despre un pasaj din cartea Adrianei Saftoiu, Cronica de Cotroceni, in care aceasta ii da dreptate fostului purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis, Tatiana.

Udrea: Pun insinuarile Adrianei Saftoiu pe seama propriilor neimpliniri in relatia cu Traian Basescu. Invidie si frustrare

Elena Udrea spune ca relatarile Adrianei Saftoiu, fost consilier prezidential, din cartea sa, Cronica de Cotroceni, despre relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea sunt doar povesti nascocite din invidie si frustrare.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )