Libnet.ro
UNICEF

15:00

Catalin Tolontan, articol necrutator despre arestarea lui Sorin Oprescu

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan, articol necrutator despre arestarea lui Sorin Oprescu

Nu doar cifrele, ci si intirzierea ii frustreaza pe oameni. Furia si sentimentul ca bine ca le-o trage vine, poate, si din constiinta ca e utila curatenia, dar uite ca vine tirziu si incomplet. continuă pe Antena3

Ce spune Ponta despre arestarea lui Sorin Oprescu

Victor Ponta, premierul Romaniei, s-a declarat uluit de retinerea si arestarea primarului Capitalei, adaugand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene care sar acum pe Sorin Oprescu.

Moise Guran, despre arestarea lui Sorin Oprescu: in loc sa-ti dai demisia, tu ce faci doctore? Te-ai crezut mai destept decat procurorii care te pazeau ca pe butelie?

Jurnalistul Moise Guran comenteaza pe biziday arestarea preventiva a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de procurorii anticoruptie dupa ce ar fi primit mita 25. 000 de euro. Acesta scrie ca la.

Catalin Tolontan, editorial necrutator pe tema Nationalei

Era minutul 73 si la Bucuresti, si la Belfast. Printr-o potrivire de destin uluitoare, atit noi, cit si ungurii am obtinut exact in acelasi moment o lovitura libera, taman din aceeasi pozitie! Fiecare.

Elena Udrea, despre arestarea lui Oprescu. Ce spune despre candidatura sa la Primaria Capitalei

Elena Udrea a declarat, luni, ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt facut cu catusele pe masa.

Arestarea lui Sorin Oprescu ridica intrebari legate de costul real al anumitor lucrari publice, printre care si Arena Nationala

Retinerea lui Sorin Oprescu, prins ca ca a luat mita 25. 000 de euro, o transa dintr-o suma totala de 60. 000 de euro, ridica mai multe intrebari legate de costul real al lucrarilor publice contractate de.

Adrian Ursu: E foarte important ca procurorii sa elimine confuziile in arestarea lui Sorin Oprescu

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Primarul Bucurestiului a fost ridicat de procurorii anticoruptie dupa ce unul din subordonatii sai din Primaria Capitalei si unul dintre oamenii.

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu.

Traian Basescu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Lovitura imparabila de credibilitate este ca s-a produs flagrantul, ceea ce nu lasa drept de replica si nici de explicatie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica in cadrul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV despre retinerea premierului general Sorin Oprescu, pentru luare de mita. Basescu este de parere ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )