Libnet.ro
UNICEF

07:30

Catalin Tolontan, in scandalul Hexi Pharma: De ce nu convoaca Parlamentul conducerea SRI ca sa aflam ce-i cu informarile? (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Tolontan, in scandalul Hexi Pharma: De ce nu convoaca Parlamentul conducerea SRI ca sa aflam ce-i cu informarile? (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan cere interventia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie in scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, invocand faptul ca, avand in vedere c. continuă pe B1

Scandalul Hexi Pharma trece de granite: Dezinfectantii diluati, folositi si in Bulgaria. Ce au declarat reprezentatii de la sud de Dunare, despre substantele folosite (VIDEO)

Produsele Hexi Pharma au ajuns si in strainatate, in Bulgaria, potrivit tolo. ro, desi guvernul de la Sofia a sustinut contrariul. in cele din urma, bulgarii au anuntat ca vor retrage produsele.

Scandalul Hexi Pharma are repercusiuni: Din cauza lipsei dezinfectantilor, unele spitale nu mai opereaza pacienti (VIDEO)

Pacienti nevoiti sa astepte chiar si doua saptamani pentru o operatie, teama si haos. Sunt doar cateva dintre efectele crizei dezinfectantilor diluati. La Spitalul de Pediatrie din Galati, opt co.

UPDATE GSP: DNA se pregateste sa deschida un dosar pe coruptia din spitale. Sunt vizate autoritatile sanitare care au favorizat Hexi Pharma

Directia Nationala Anticoruptie face cercetari in cazul utilizarii dezinfectantilor diluati in spitalele de stat, fiind vizata o posibila favorizare a Hexi Pharma de catre autoritatile sanitare, a declarat o sursa judiciara pentru Gazeta Sporturilor. Intr-un nou episod al anchetei prezentate pe blogul lui Catalin Tolontan, autorii povestesc ca oamenii de la Hexi Pharma, concediati dupa izbucnirea scandalului, denunta procurorilor aranjamentele din firma, iar DNA a inceput propriile cercetari in acest caz. UPDATE Intrebata luni de presa daca procurorii anticoruptie investigheaza cazul Hexi Pharma, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a declarat: Este dosar la Parchetul General. Pana in acest moment nu a fost declinat dosarul la DNA.

GSP: DNA se pregateste sa deschida un dosar pe coruptia din spitale. Sunt vizate autoritatile sanitare care au favorizat Hexi Pharma

Directia Nationala Anticoruptie face cercetari in cazul utilizarii dezinfectantilor diluati in spitalele de stat, fiind vizata o posibila favorizare a Hexi Pharma de catre autoritatile sanitare, a declarat o sursa judiciara pentru Gazeta Sporturilor. Intr-un nou episod al anchetei prezentate pe blogul lui Catalin Tolontan, autorii povestesc ca oamenii de la Hexi Pharma, concediati dupa izbucnirea scandalului, denunta procurorilor aranjamentele din firma, iar DNA a inceput propriile cercetari in acest caz.

Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei

ACTUALIZARE 10:37 Hexi Pharma are facturi neachitate catre un offshore din Cipru, datoriile cumulate ajungand la 20 de milioane de euro Firma implicata in scandalul dezinfectantilor are si facturi neachitate in valoare de milioane de euri catre Hatom Limited Limassol, un offshore din Cipru. Jurnalistii de la Rise Project sustin ca acest offshore este controlat tot de Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. *ACTUALIZARE 10:05 Europarlamentarii Daciana Sarbu si Victor Negrescu cer Comisiei Europene masuri ferme in contextul crizei dezinfectantilor Hexi Pharma ---------- Producatorul de biocide Hexi Pharma, implicat in scandalul dezinfectantilor diluati, are datorii de 23,5 milioane de lei.

Premierul Ciolos, informat de SRI despre scandalul dezinfectantilor. Guvernul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharma

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca directorul SRI i-a prezentat o sinteza a informatiilor detinute de serviciu privind situatia din spitale si notele pe care le-a transmis in ultimii ani autoritatilor. Seful executivului a spus ca aceste informatii sunt legate de infectiile nozocomiale si de potentiale probleme la modul cum s-au negociat si semnat anumite contracte. Totodata, Guvernul a sesizat Parchetul in legatura cu raportul privind produsele Hexi Pharma, a anuntat vineri premierul Dacian Ciolos.

Minciuna coordonata a sefilor sanatatii din Bistrita. Cum au ascuns contractele cu Hexi Pharma si infectiile din spital

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita parea sa evite cu succes scandalul dezinfectantilor furnizati de Hexi Pharma. Problemele de la Bistrita au fost atent ascunse de catre Directia de Sanatate Publica din judet. De parca nu era suficient, sefa institutiei pare sa nu faca diferenta intre o bacterie si o boala si spune ca infectia cu Clostridium Difficile este cauzata de medicamente.

Minciuna coordonata a sefilor Sanatatii din Bistrita. Cum au ascuns contractele cu Hexi Pharma si infectiile din spital

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita parea sa evite cu succes scandalul dezinfectantilor furnizati de Hexi Pharma. Problemele de la Bistrita au fost atent ascunse de catre Directia de Sanatate Publica din judet. De parca nu era suficient, sefa institutiei pare sa nu faca diferenta intre o bacterie si o boala si spune ca infectia cu Clostridium Difficile este cauzata de medicamente.

O parte din datoriile Hexi Pharma, catre un offshore din Cipru

Producatorul de biocide Hexi Pharma, implicat in scandalul dezinfectantilor diluati, are datorii de aproximativ 20 milioane de euro, din care o parte sunt catre un offshore din Cipru, controlat tot de patronul Hexi, Dan Condrea, conform jurnalistilor de la Rise Project.

Hexi Pharma, pusa oficial sub invinuire in scandalul cu dezinfectanti diluati

Firma Hexi Pharma este pusa sub invinuire, potrivit unor surse citate de Antena 3, in urma scandalului cu dezinfectanti in care a fost implicata. Este prima punere sub invinuire in.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )