Libnet.ro
UNICEF

07:00

Catalin Voicu ar putea fi eliberat din cauza intarzierii cu care se opereaza in Monitorul Oficial. Decizia va fi luata de Tribunalul Dambovita

Adevărul Adevărul,
Catalin Voicu ar putea fi eliberat din cauza intarzierii cu care se opereaza in Monitorul Oficial. Decizia va fi luata de Tribunalul Dambovita

Tribunalul Dambovita judeca, vineri, 12 februarie, dosarul in care fostul senator PSD, Catalin Voicu, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru coruptie, ar putea fi eliberat conditionat. Voicu se bazeaza pe cele sase lucrari stiintifice scrise in spatele gratiilor. continuă pe Adevărul

Fostul senator PSD Catalin Voicu scapa din puscarie cu ajutorul Monitorului oficial

Fostul senator PSD Catalin Voicu, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru coruptie, ar urma sa fie eliberat anticipat vineri, ca urmare a faptului ca a scris sase lucrari stiintifice in spatele.

REVISTA PRESEI. Cartile scrise in inchisoare il pot salva pe fostul senator Catalin Voicu

In ziarele de marti citim despre detinutii care au scris articole stiintifice in detentie si care ar putea scapa de inchisoare intrucat ordonanta de urgenta care suspenda articolul care prevede eliberarea lor inainte de termen nu a fost publicata in Monitorul Oficial, dar si despre cazul profesorului de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

O gravida in luna a opta, din Barlad, la un pas de moarte din cauza fatului pe care-l purta in burtica: copilul avea o malformatie grava

O tanara de 26 de ani, mama a doi copii, a fost salvata de la o moarte iminenta din cauza celui de-al treilea fat pe care il purta in burtica. Acesta suferea de o malformatie grava, care punea in pericol viata mamei.

Toyota isi inchide fabricile nipone din cauza crizei de otel

Toyota Motor Corp. , cel mai mare producator auto din lume, a oprit ieri, pentru o saptamana, productia la toate fabricile sale din Japonia, din cauza crizei de otel aparute in urma unei explozii ce a avut loc luna trecuta la o companie siderurgica ce ii furniza materie prima.

Galati: Doi frati si-au incendiat, pe rand, garsoniera, din cauza unor neintelegeri

Doi frati si-au incendiat, pe rand, garsoniera, din cauza unor neintelegeri. Astfel, trei autospeciale de pompieri au intervenit luni pentru stingerea unui incediu izbucnit la etajul zece al unui bloc din Galati.

Politic Show: Catalin Voicu, salvat de puscarie cu ajutorul Monitorului Oficial; Deputatul Aurelia Cristea, autoarea legii anti-fumat, contracandidatul lui Boc la Primaria Cluj-Napoca; Cum a blocat PSD alegerile in doua tururi

Dragnea scapa si de Rovana Plumb. Apropiatii lui Victor Ponta sunt eliminati, unul cate unul, din conducerea PSD. Rovana Plumb, cea pe care. Deputatii resping cererea comunitatii LGBT de a primi gratuit o sala pentru o dezbatere. Deputatii au respins, luni, solicitarea unei organizatii.

Nu te panica! Top 7 motive din cauza carora ciclul iti poate intarzia, chiar daca nu esti insarcinata!

Orice femeie se poate duce cu gandul catre o eventuala sarcina atunci cand ii intarzie ciclul aproximativ o saptamana sau mai mult. Chiar si cele care stiu ca folosesc mijloace contraceptive pot intra in panica: oare.

Toyota suspenda productia la toate fabricile din Japonia, din cauza lipsei otelului

Cel mai mare producator auto din lume, Toyota Motor, a oprit productia la toate fabricile sale din Japonia, din cauza exploziei de luna trecuta la o fabrica de otel care furniza materiile prime producerii vehiculelor, transmit DPA si Xinhua, citate de Agerpres.

Rusia: Un avion s-a intors din drum dupa patru ore de zbor, din cauza unui geam fisurat in cabina pilotilor

Un avion de pasageri Airbus A330, care zbura dinspre Moscova spre Kamceatski Orientul indepartat rus), a fost intors din drum, in noaptea de duminica spre luni, din cauza unei fisuri la geamul din cabina pilotilor.

Neintelegeri intre Crucea Rosie si Unifarm din cauza medicamentelor alocate ranitilor din Colectiv

Distribuirea kit-urilor medicale pentru ranitii din Colectiv a fost reluata dupa ce o problema de comunicare dintre Crucea Rosie si Unifarm, firma care aprovizioneaza medicamentele necesare, a starnit controverse fata de preturile kit-urilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )