Libnet.ro
UNICEF

19:30

Catalyst Romania a preluat 23% din actiunile Simartis Telecom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Catalyst Romania a preluat 23% din actiunile Simartis Telecom

Catalyst Romania, fond de investitii finantat prin initiativa Jeremie, a preluat un pachet de 23% din actiunile companiei Simartis Telecom, prin majorare de capital, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 11% din actiunile Teraplast, vandute pentru 1,4 milioane euro

Un pachet de 11,34% din actiunile Teraplast TRP) a fost vandut astazi, la ora 16:33, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), printr-o tranzactie de tip deal in valoare de 6,5 milioane lei 1,4 milioane euro), la pretul unitar de 0,2 lei, cu 10,5% peste inchiderea sedintei de vineri, cand a fost realizat cel mai recent transfer pe piata principala a BVB cu titlurile Teraplast.

Aproape 10% din actiunile Bancii Carpatica, vandute, vineri, pe Bursa

Doua pachete reprezentand 9,95% din actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) au fost transferate, vineri, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), prin doua operatiuni deal, in valoare de 19,58 milioane lei 4,34 milioane euro).

Fondul american International Harbor detine 4,02% din actiunile Erste Group

Grupul Bancar Erste a anuntat, la finalul saptamanii trecute, ca Fondul International Harbor, din Statele Unite ale Americii SUA), detine din data de 12 martie 2014, 17. 539 actiuni EBS aproximativ 4,02% din capitalul social), conform unui raport oferit Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Catalyst Romania intra in actionariatul Simartis Telecom

Catayst Romania, cel mai important fond local de private equity pentru crestere si venture capital dedicat tarii noastre, care sustine intreprinderile mici si mijlocii IMM-urile) din sectorul Tehnologie - Media-Telecom TMT), a preluat un pachet de 23% din actiunile companiei Simartis Telecom prin majorare de capital, potrivit unui comunicat primit astazi de redactie.

Tranzactie: Fondul Catalyst Romania intra in actionariatul operatorului Simartis Telecom

Catalysy Romania, unul dintre cele mai importante fonduri locale de private equity si venture capital, a preluat un pachet de 23% din actiunile companiei cu operatiuni GSM Simartis Telecom, prin majorare de capital.

Prodplast si-a vandut 0,98% din actiunile SIF Oltenia

Prodplast simbol PPL) a vandut 5,72 milioane actiuni SIF5 Oltenia, printr-o tranzactie deal, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Corneliu Tanase a vandut vineri aproape 10% din actiunile Bancii Carpatica, pentru 4,3 milioane euro

Corneliu Tanase, care actioneaza concertat cu principalul actionar al Bancii Comerciale Carpatica, Ilie Carabulea, a vandut vineri pe Bursa un pachet de 9,95% din actiunile bancii, prin doua transferuri deal, in valoare de 19,58 milioane lei 4,34 milioane euro), noteaza Mediafax. Cele doua tranzactii, care au cumulat 313,37 milioane de titluri BCC, s-au perfectat la un pret de 0,0625 lei, cu 1,13% mai mare fata de pretul de la inchiderea sesiunii de joi. Carabulea, care controleaza 41,2898% din capitalul social, si Corneliu Tanase, care detinea anterior operatiunilor de vineri 11,2179% din titluri, au dreptul de vot suspendat.

Petrolul si Astra au incheiat la egalitate in derbyul etapei a 23-a din Liga I

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu au incheiat la egalitate, scor 1-1, in derbyul etapei a 23-a din Liga I, un rezultat favorabil liderului Steaua, care are acum un avans de 6 puncte in fruntea clasamentului. La.

Traian Basescu: Romania considera ilegal referendumul din Crimeea si nu va recunoaste rezultatele lui

Romania considera ilegal referendumul din Crimeea pentru separarea de Ucraina si alipirea la Rusia si nu va recunoaste rezultatele lui, arata presedintele Traian Basescu intr-un comunicat transmis duminica de Administratia Prezidentiala. Potrivit sefului statului, un scrutin organizat sub amenintarea ocupatiei militare nu poate intruni normele unui proces democratic care sa poata fi recunoscut si legitimat de comunitatea internationala.

Traian Basescu: Romania considera ilegal referendumul din Crimeea si nu va recunoaste rezultatele acestuia

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj cu privire la referendumul desfasurat duminica in Crimeea, in care arata ca Romania nu va recunoaste rezultatele. Romania considera ilegal referendumul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2662 seconds )