Libnet.ro
UNICEF

05:00

De cate ori turistii au intrat pe teritoriul Republicii Moldova in anul 2015

Adevărul Adevărul,
De cate ori turistii au intrat pe teritoriul Republicii Moldova in anul 2015

In 2015 s-au inregistrat 2,9 milioane de sosiri ale vizitatorilor straini in Republica Moldova, cu 28% mai mult fata de anul 2014 si 5,6 milioane de plecari ale moldovenilor peste hotare, cu 10% mai multe decat in anul precedent, informeaza Biroul National de Statistica. continuă pe Adevărul

Analist politic: Romania ar trebui sa ajute la stabilitatea Republicii Moldova prin consolidarea partidelor de dreapta

Romania ar trebui sa ajute la stabilitatea Republicii Moldova prin consolidarea partidelor de dreapta, a declarat, joi seara, analistul politic al Fundatiei Jamestown si Eurasia Daily Monitor, Vladimir Socor, pentru postul public local Radio Moldova,.

Deputat gagauz: Se pregateste baza legislativa pentru unirea Republicii Moldova cu Romania

Legislatia Republicii Moldova se modifica in asa fel incat sa asigure reunificarea cu Romania, a declarat deputatul Adunarii Populare din Gagauzia, Ivan Burgudji. Gagauzii ameninta ca, in cazul Unirii, se vor separa in baza rezultatelor unui referendum declarat ilegal de Chisinau.

Romania va acorda ajutor umanitar Republicii Moldova. Pavel Filip: Am identificat beneficiarii

Romania va acorda Republicii Moldova un ajutor umanitar pana cand autoritatile de la Chisinau vor realiza reformele cerute de Bucuresti pentru deblocarea primei transe a creditului rambursabil de 150 de milioane de euro. Premierul Pavel Filip a anuntat ca oficialii de la Chisinau au elaborat deja lista cu persoanele care vor beneficia de aceste produse.

Deputatii PLDM au semnat un proiect de lege pentru schimbarea Constitutiei in Parlamentul Republicii Moldova

Fractiunea PLDM din Parlamentul Republicii Moldova propune modificarea Constitutiei de catre deputati, nu prin referendum. Acestia propun ca articolul privind alegerea sefului statului sa fie redactat de catre majoritatea absoluta a parlamentarilor.

Premierul moldovean Pavel Filip a anuntat ca Romania va acorda ajutor umanitar Republicii Moldova

Premierul moldovean Pavel Filip a anuntat, vineri, ca Romania va acorda un ajutor umanitar Republicii Moldova, care consta in produse alimentare pentru persoanele vulnerabile din punct de vedere social, cat si pacura pentru a suplini rezervele, in cazul deconectarii de la alimentarea cu gaze naturale.

Cum conditioneaza UE ajutorarea Republicii Moldova

Uniunea Europeana nu va acorda niciun ban Republicii Moldova pana cand guvernarea de la Chisinau nu va semna un nou acord cu Fondul Monetar International si nu va actiona in vederea punerii in aplicare a prevederilor incluse in Acordul de Asociere, transmite Agerpres.

Ecologia Republicii Moldova: Padurile sunt intr-o stare jalnica, iar gunoistea de langa Chisinau, cea mai mare din Europa

Resursele naturale din Republica Moldova sunt in pericol, iar problemele de mediu cu care se confrunta tara sunt, in mare parte cauzate de utilizarea irationala a acestor resurse. Reprezentantii Miscarii Ecologiste din Moldova vin cu un semnal de alarma catre guvernare referitor la securitatea ecologica a tarii, transmite IPN.

Conditiile Romaniei pentru ajutorarea Republicii Moldova, prezentate la raportul anual al Expert Forum

Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria premierului, a declarat marti ca Romania doreste o Moldova care sa fie democratica si reformata si acesta este motivul elaborarii conditiilor transferarii primei transe de 60 milioane de euro din creditul rambursabil de 150 de milioane de euro, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )