Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cati angajati vor fi dati afara de la AZL Sulina de la 1 septembrie

Adevărul Adevărul,
Cati angajati vor fi dati afara de la AZL Sulina de la 1 septembrie

Disponibilizari la AZL Sulina: Consiliul Judetean Tulcea, care se va intruni in sedinta ordinara la finalul lunii august, va discuta desfiintarea a 26 de posturi din cadrul Administratiei Zonei Libere, parte a administratiei judetene. continuă pe Adevărul

3.650 de angajati ai Postei Romane vor fi DATI AFARA.

650 de angajati ai Postei Romane vor fi disponibilizati incepand cu 3 septembrie, reprezentand 11% din total, ca parte a procesului de restructurare a companiei, relateaza Mediafax. In prezent, compania are putin peste 32. 000 de salariati. In perioada 18 - 23 august, un numar de 2. 392 de angajati ai companiei au optat individual, in scris, pentru disponibilizarea colectiva. In perioada 28 - 31 august va avea loc testarea profesionala a angajatilor, avand ca obiectiv selectarea .

BAC 2013 Sesiunea de toamna 124 de absolventi au fost dati afara din examenul de Romana pentru copiat. O eleva a declarat ca a dat bani pentru a promova BAC-ul

La primul examen scris din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2013 - proba la Limba si literatura romana - s-au prezentat 45. 954 de candidati, din peste 55. 000 inscrisi. 124 de absolventi au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze, iar o o eleva din Constanta, eliminata si ea din examen pentru frauda, le-a declarat inspectorilor scolari ca a dat bani pentru a promova Bacalaureatul, informeaza Ministerul Educatiei. Anul trecut, 116 absolventi au fost dati afara din examenul scris de Limba si literatura romana, sesiunea de toamna, pentru copiat.

Posta Romana: 2.400 de angajati vor fi dati afara, in cadrul primului val de concedieri

400 de persoane vor fi date afara de la Posta Romana, dupa ce au acceptat sa faca parte din primul val al concedierii colective. Va urma un al doilea val de concedieri, dupa ce la nivelul intregii companii se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )