Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cati bani a castigat Immmofinanz din vanzarea celor doua terenuri din Bucuresti si Voluntari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati bani a castigat Immmofinanz din vanzarea celor doua terenuri din Bucuresti si Voluntari

Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, cu un portofoliu de proprietati in valoare de peste 840 de milioane de euro la finele primelor sase luni din acest an, a vandut recent doua terenuri din Bucuresti si Voluntari,. continuă pe Wall-Street Ro

Cati bani a castigat Immofinanz din vanzarea celor doua terenuri din Bucuresti si Voluntari

Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, cu un portofoliu de proprietati in valoare de peste 840 de milioane de euro la finele primelor sase luni din acest an, a vandut recent doua terenuri din Bucuresti si Voluntari,.

Business report: Ce forta de munca pregateste Romania: Printre cele mai mici ponderi ale tinerilor inalt calificati, si cele mai mari de tineri slab calificati; Cati bani ia statul din vanzarea Oltchim; Autostrada Lugoj-Deva: Peripetiile prin care a trec

Veste proasta pentru soferi. Amenzile de circulatie cresc cu 31%, de la 1 ianuarie 2018. Salariul minim brut pe economie creste cu 31%, de la 1 ianuarie 2018, de la 1. 450 de lei, la 1. Top cele mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul 7. Brasovul se afla pe primul loc al oraselor linistite din Romania. Bucurestiul este abia pe locul 7, cele mai neavantajoase cartiere din acest.

Cati bani a castigat Simona Halep din tenis in 2017

WTA a publicat o lista a premiilor financiare din circuitul feminin in acest an. Actuala lidera mondiala si-a trecut in conturi putin peste 5 milioane de dolari, fiind depasita de Venus Williams.

Cati bani trebuie sa economisesti pentru a te putea pensiona la 40 de ani

Pentru a afla cati bani trebuie sa economisesti pentru a te putea pensiona la 40 de ani, stabileste mai intai ce suma cheltui anual. Odata determinata aceasta, inmulteste cu 25 si.

Misterul celor doua miliarde de lei disparuti din Sanatate. De ce raman spitalele romanesti fara bani iar pacientii trebuie sa aduca pana si Paracetamol de acasa

Pana la sfarsitul anului multe spitale vor avea grave probleme financiare si vor ajunge in imposibilitatea de a plati salarii din cauza strategiei bugetare a guvernantilor. Acesta a fost avertismentul meu din urma cu aproape doua luni, atunci cand am vazut cifrele oficiale ale executiei si rectificarii bugetare.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )