Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cati bani a pompat Uniunea Europeana in Romania in cei 9 ani de la aderare

Hotnews Hotnews,
 Cati bani a pompat Uniunea Europeana in Romania in cei 9 ani de la aderare

Comisia Europeana a pompat fonduri europene de circa 20 de miliarde de euro in Romania, in cei 9 ani scursi de la aderarea la UE, in conditiile capacitatii reduse a tarii de absorbtie a banilor comunitari. HotNews va prezinta situatia detaliata a absorbtiei fondurilor europene din anul 2007 pana acum. Vezi in articol tabelele cu absorbtia fondurilor europene in fiecare an, din 2007 pana in prezent. continuă pe Hotnews

Avertisment din Ungaria: Uniunea Europeana este mai slaba ca oricand

Uniunea Europeana a devenit mai slaba ca oricand in termeni politici, militari si economici, apreciaza presedintele parlamentului ungar, Laszlo Kover, intr-un interviu acordat luni cotidianului Magyar Hirlap, .

Uniunea Europeana refuza Craciunul. Statele membre rezista

Institutiile europene au avut o atitudine rezervata fata de Craciun, moment care marcheaza cea mai mare sarbatoare a crestinatatii. in propriile tari, liderii statelor din Uniunea Europeana au mentionat sarbatoarea Craciunului, subliniindu-i si incarcatura religioasa cuvenita.

Uniunea Europeana este mai slaba ca oricand

Uniunea Europeana a devenit mai slaba ca oricand in termeni politici, militari si economici, apreciaza presedintele parlamentului ungar, Laszlo Kover, intr-un interviu acordat luni cotidianului Magyar Hirlap, anunta MTI.

Bosnia va depune in curand cererea de aderare la Uniunea Europeana

Bosnia va prezenta pana la finalul lunii ianuarie 2016 cererea de aderare la Uniunea Europeana, a anuntat presedintele in exercitiu al presedintiei colegiale a tarii, Dragan Covic, care si-a exprimat.

Ce a facut Romania cu cele 20 de miliarde de euro primite de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a alocat tarii noastre fonduri europene de aproximativ 20 de miliarde de euro, in cei 9 ani de la aderarea la UE. Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, in perioada 2007 - 30 noiembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )