Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cati bani a strans USR din donatii. Ce bizarerii apar in liste

Antena3 Antena3,
Cati bani a strans USR din donatii. Ce bizarerii apar in liste

USR a strans din cotizatii in 2016 3. 367 de lei fiind luate in calcul fost ultimele patru luni ale anului, de la momentul in care formatiunea a fost inregistrata si a primit de la 60 de. continuă pe Antena3

Cati bani a primit USR in 2016 din donatii. Nicusor Dan a donat partidului 128 de salarii minime brute

Uniunea Salvati Romania USR) a primit, in 2016, donatii echivalente cu peste 1. 100 salarii de baza minime brute, de la persoane fizice, 90 de salarii minime brute de la persoane juridice si 100 de salarii minime din donatii confinetiale, relateaza Mediafax, citand Monitorul Oficial.

Cati bani face PSD anual, din cotizatii, donatii si chirii

PSD a obtinut anul trecut, din cotizatii, aproape 15 milioane de lei, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial, iar din donatiile care au depasit baremul de 10 salarii minime pe economie, inca 80.

Fostul presedinte al Ucrainei a furat o suma uriasa din finantele publice! Cati bani i se confisca acum lui Viktor Ianukovici

Ucraina a lansat vineri procesul de recuperare de active in valoare de 1,4 miliarde de euro apartinand fostului presedinte Viktor Ianukovici sau rudelor sale, pe care acestia si le-au insusit din.

Cati bani a primit Anca Turcasiu, pentru a se lasa filmata topless

Anca Turcasiu, una dintre cele mai curtate vedete din Romania si acum, la aproape 47 de ani, a avut indrazneala, in 1990, sa apara topless in filmul Miss Litoral, o pelicula.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )