Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cati bani trebuie sa ai ca sa poti sa pleci la munca in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Cati bani trebuie sa ai ca sa poti sa pleci la munca in Marea Britanie

Romanii care pleaca sa munceasca in Marea Britanie ar trebui sa aiba cel putin 1. 600 de lire pentru cheltuielile de baza din primele doua luni si sa fie atenti in ce conditii lucreaza, pentru ca munca la negru poate fi sanctionata cu pana la 20. 000 de lire. continuă pe România Liberă

Romanii care pleaca sa munceasca in Marea Britanie ar trebui sa aiba cel putin 1.600 de lire

Romanii care pleaca sa munceasca in Marea Britanie ar trebui sa aiba cel putin 1. 600 de lire pentru cheltuielile de baza din primele doua luni si sa fie atenti in ce conditii lucreaza, pentru ca munca la negru poate fi sanctionata cu pana la 20. 000 de.

Rectorul Universitatii Essex reactioneaza dupa documentarul umilitor despre romanii din Marea Britanie: Studentii romani, printre cei mai muncitori si performanti

Postul de televiziune Channel 4 a inceput difuzarea unei serii de documentare despre romanii veniti in Marea Britanie pentru a-si gasi un loc de munca si a incepe o noua viata. Noua productie Channel.

MAREA BRITANIE: Romanul care ar fi amenintat cu decapitarea unor eleve de la o scoala militara, arestat

Cotidianul britanic The Guardian sustine ca romanul care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie.

Marea Britanie: Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara a fost arestat

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie, a fost inculpat si va fi prezentat in instanta luni.

Criza din Ucraina: SUA si Marea Britanie iau in considerare sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei

Statele Unite si Marea Britanie iau in considerare adoptarea de sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei, al carei comportament in criza din Ucraina este considerat extrem de las, a anuntat sambata, la Londra, secretarul de Stat american John Kerry, potrivit AFP.

Romanii din Marea Britanie reactioneaza dupa difuzarea documentarului Vin romanii!: Protest impotriva Channel 4

Romanii din Marea Britanie sunt asteptati pe 22 februarie de la ora 15. 00 in fata sediul Channel 4,SW1P 2TX, 124 Horseferry Road, pentru a protesta in liniste impotriva modului in careChannel.

Ce vor englezii de la romanii care merg in Marea Britanie

Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit la Bucuresti, sustine, ca romanii sunt bine veniti in Marea Britanie si vrea ca romanii care merg acolo sa fie suficient de pregatiti pentru aceasta experienta pentru ca englezii nu vor sa vada oameni fara adapost pe strazile Londrei.

Parlamentul britanic critica dur UE si Marea Britanie pentru reactia fata de Rusia: Somnambulism, lipsa de capacitate analitica

Comisia parlamentara britanica precizeaza intr-un raport ca UE si Marea Britanie au dat dovada de somnambulism in criza ucraineana, au esuat in gestionarea situatiei si nu au inteles natura.

Marea Britanie NU ar putea face fata unui razboi cu Rusia. Vezi cine spune asta

Marea Britanie nu s-ar poate apara in fata amenintarii militare venite din partea Rusiei, sustine un fost oficial de rang inalt din armata britanica, citat de Daily Mail. Potrivit sursei citate, Sir Michael.

Fost oficial britanic de rang inalt: Marea Britanie nu ar putea face fata amenintarilor militare rusesti

Marea Britanie nu ar putea face fata amenintarii militare venite din partea Rusiei, sustine un fost oficial de rang inalt din armata britanica, citat de Daily Mail. Sir Michael Graydon, fost sef al RAF,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )