Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cati bani vor primi bisericile din Bucuresti de la Primarie

România Liberă România Liberă,
Cati bani vor primi bisericile din Bucuresti de la Primarie

CGMB a aprobat in sedinta de luni, un amendament la proiectul de buget din acest an care prevede alocarea a 10 milioane de lei pentru lucrarile necesare bisericilor din Capitala. continuă pe România Liberă

Cati bani vrea Antonia de la Vincenzo Castellano dupa divort

Antonia isi doreste sa divorteze cat mai repede de Vincenzo Castellano, procesul fiind mult ingreunat de legislatia italiana. Iata cati bani ar vrea artista sa primeasca lunar de la sotul ei.

Anunt important pentru romani! Tinerii sub 35 de ani vor primi 500 euro pe luna! Ce trebuie sa faca

Vesti excelente pentru romanii care lucreaza in strainatate. Cei cu varste sub 35 de ani, care doresc sa vina sa munceasca in tara, vor primi din partea statului 500 de euro pe luna, scrie bzc. ro.

Cum arata cea mai ingusta casa din Bucuresti. Are doar 4,5 metri latime

Cea mai ingusta casa din Bucuresti a fost construita si amenajata in doi ani de zile cu un buget de 150. 000 de euro. Arhitectii LAMA sunt responsabili de proiectarea unei case cu latimea de 4,5 metri si un.

Primaria Capitalei va monta parapeti de beton si limitatoare de viteza pe malurile Dambovitei, intre Pod Vitan si iesirea din Bucuresti. Decizia vine abia dupa ce doua persoane si-au pierdut viata

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a solicitat luni conducerii Administratiei Strazilor, institutie in subordinea municipalitatii, sa monteze limitatoare de viteza si parapeti de beton pe malurile Dambovitei, pe portiunea drum cuprinsa intre Pod Vitan si limita administrativa a Municipiului Bucuresti. Decizia vine dupa ce saptamana trecuta au avut loc doua accidente in urma carora doi oameni si-au pierdut viata dupa ce au cazut cu masina in Dambovita. In zona respectiva bucati din gardul de pe malul apei lipsesc, acesta fiind furat, potrivit lui Razvan Sava.

Protest pe Splaiul Dambovitei din Bucuresti: Sute de soferi au cerut montarea de parapeti pentru evitarea accidentelor

Sute de soferi, majoritatea locuitori din zona, au iesit duminica dupa-amiaza cu masinile pe Splaiul Dambovitei pentru a trage un semnal de alarma pentru autoritati. Oamenii au cerut ca drumul sa fie mai bine semnalizat, asfaltul reparat, iar in zonele cu pericol de derapaj sa fie montati parapeti de beton, anunta Digi24.

Controale de amploare ale politistilor la complexul comercial Europa din Bucuresti

O suta de politisti verifica sambata activitatea din complexul Europa, pentru prevenirea faptelor de natura contraventionala si infractionala, a anuntat Diana Sarca, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, citat de Agerpres. In urma controalelor, politistii au descoperit numerosi comercianti suspecti de evaziune fiscala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )