Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cauti cea mai frumoasa rochie de mireasa? Se deschide Targul de Nunti de la Constanta

Adevărul Adevărul,
Cauti cea mai frumoasa rochie de mireasa? Se deschide Targul de Nunti de la Constanta

Cei mai pretentiosi tineri vor gasi la Targul pentru Nunti, care se deschide vineri, tot ceea ce este necesar pentru o nunta de vis. continuă pe Adevărul

Demi Lovato, cea mai frumoasa declaratie pentru iubit: Sunt in viata datorita lui

Si-a invins demonii acum trei ani, iar acum Demi Lovato vrea sa-i multumeasca celui care i-a fost alaturi in aceasta perioada. Mai precis, iubitului ei, Wilmer Valderrama.

Paralela 45: Grecia, cea mai cumparata destinatie la Targul de Turism

Grecia a fost destinatia cea mai vanduta de Paralela 45 la Targul de Turism, organizat intre 12 si 15 martie la Romexpo. Aproape 60% din pachetele cumparate de turisti sunt in insulele elene, in special Mykonos si Santorini, cu zborurile charter sau cu.

Radu Mazare asteapta decizia instantei: Mi s-a spus ca sunt acuzat de cea mai originala forma de spaga, cea impozitata (VIDEO)

PrimarulRadu Mazare a declarat, marti seara, la expirarea mandatului de retinere pentru 24 de ore, ca procurorii i-au spus ca este acuzat de cea mai originala forma de spaga - cea impozitata. Am.

Limanul Razim-Sinoe, cea mai mare intindere de apa dulce din Romania. Povesti din lumea califarului alb, a lebedei si a pelicanului cret

Limanul Razim, sau Razelm, este cea mai mare intindere de apa dulce din Romania. Zona numita in antichitate Halmyris vrajeste prin maretia peisajului, gingasia florilor si salbaticia vietuitoarelor.

Februarie 2015 a fost a doua cea mai calduroasa luna februarie de pe planeta din 1880

Februarie 2015 a fost a doua cea mai calduroasa luna februarie de pe planeta din 1880, de cand se fac masuratori de temperatura, a anuntat Agentia americana oceanografica si atmosferica NOAA). impreuna,.

VIDEO Plimbare cu drona in cea mai mare pestera din lume

Cu o lungime de aproximativ 9 km, Hang S417;n 272;oong din Vietnam, este cea mai mare pestera din lume. In interiorul acestei se afla un rau si aceasta se poate lauda cu propriul sau microclimat. Fotograful Ryan Deboodt a creat un video in care incearca sa surprinda cele mai fascinate aspecte ale pesterii, noteaza Cnet. com.

Eclipsa de Soare. De ce dureaza fenomenul atat de putin si cand a avut loc cea mai lunga eclipsa?

Eclipsa de Soare. Pe 20 martie, romanii vor putea sa urmareasca o eclipsa totala de Soare, care va dura putin peste doua minute. Cea mai lunga eclipsa din secolul XXI a avut loc in 2009.

Casa lui Iancu Jianu, cea mai veche din Caracal. Cum a renascut casa haiducului dupa ce a fost mistuita de un incendiu

Haiducul Iancu Jianu, originar din orasul Caracal, este prezent si acum printre locuitorii orasului, nu numai prin casa acestuia, cea mai veche din acest oras. Ridicata pe la 1790 de catre tatal haiducului, casa a fost construita in stilul culelor boieresti si a fost locuita de Iancu si de urmasii sai directi pana in 1945. Un puternic incendiu izbucnit in 1950 a facut ca imobilul sa se afle la un pas de a fi mistuit complet.

Transalpina, preluata de CNADNR. Soferii vor putea circula pe cea mai inalta sosea din tara fara teama ca vor fi amendati

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a preluat in administrare soseaua Transalpina, cea mai inalta din tara, dupa ce a castigat procesul cu firma Romstrade, care s-a ocupat de modernizarea drumului.

Cea mai mare intrecere de alergare montana din tara debuteaza pe 3 aprilie

Cei care iubesc sportul in aer liber sunt invitati sa participe la cea de-a patra editie a Semimaratonului Brasov. Startul competitiei se va da din Piata Unirii, pe 4 aprilie, de la ora 12.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )