Libnet.ro
UNICEF

14:30

Caz revoltator intr-un spital din Sovata. Au asteptat doua ore o ambulanta

Antena3 Antena3,
Caz revoltator intr-un spital din Sovata. Au asteptat doua ore o ambulanta

Un cetatean american si fiul sau, care avea o plaga la picior, au asteptat salvarea timp de doua ore, la Spitalul din Sovata, dupa care au decis sa plece in Targu Mures cu masina. continuă pe Antena3

EXCLUSIV. Caz revoltator in Sovata. Un cetatean american si copilul sau ranit au asteptat salvarea, timp de doua ore, in incinta spitalului

Un coordonator din cadrul Serviciului de Ambulanta Samaritanus a denuntat, marti, proasta functionare a Servicului de Urgenta Mures. intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Horatiu Varga a precizat ca un cetatean american si copilul sau, care avea o plaga la picior, au asteptat salvarea timp de doua ore, la Spitalul din Sovata, dupa care au decis sa plece in Targu Mures cu masina personala.

O piatra uriasa a aparut peste noapte intr-un orasel din Argentina, alertand locuitorii. De unde provine, de fapt, roca bizara!

Aparitie bizara intr-un orasel din Argentina, unde locuitorii au descoperit o piatra uriasa, de peste 30 de tone, a carei compozitie nu seamana cu nimic altceva din zona. Piatra, care este de fapt.

Explozie intr-un bloc din Busteni

O explozie a avut loc in aceasta dimineata in Busteni, intr-un bloc din cartierul Poiana Tapului. Doua persoane au fost ranite si au arsuri pe 30 la suta din suprafata corpului.

Explozie intr-un bloc din Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc din Busteni.

FOTO + VIDEO. Explozie intr-o localitate din estul Turciei. Mai multe persoane ar fi fost ranite

O explozie puternica a izbucnit, luni dimineata, intr-un oras din estul Turciei.

Caz revoltator in Italia. Unui imigrant sudanez i-a fost extras un rinichi fara stirea lui

Unui imigrant african,i-a fost extras un rinichi, in Libia, fara acordul sau. Medicii din Milanospun ca au existat mai multe situatii similare, conform Romania Libera. Barbatul,.

FOTO + VIDEO. Explozie cu masina-capcana, intr-o localitate din sud-estul Turciei. Numarul ranitilor a crescut la 48

11 persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-o explozie care a izbucnit in orasul Van, din sud-estul Turciei, au anuntat autoritatile.

55 de barbati inarmati cu cutite au dat buzna intr-un templu din Marea Britanie. Nunta pe care voiau sa o opreasca

Politistii britanici au arestat 55 de persoane si au confiscat mai multe arme albe duminica intr-un templu sikh din centrul Angliei. Politisti inarmati au fost desfasurati la templul Gurdwara din.

Acuzatii grave in Italia: Trei romani ar fi implicati intr-o crima din razbunare (VIDEO)

Intrigi, complot si. crima in lumea circului, exact ca in filmele politiste. Protagonisti - trei romani angajati ai circului Amedeo Orfei, unul dintre cele mai renumite din Europa.

Explozie intr-un oras din Turcia: Mai multe persoane au fost ranite (VIDEO)

O explozie s-a produs, luni, in centrul orasului Van, din sud-estul Turciei. Potrivit primelor informatii, aproximativ 30 de oameni au fost raniti, iarambulantele au fost trimise la fata locului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )