Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cazul bebelusilor din Arges. Starea de sanatate a celor sapte copii internati in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cazul bebelusilor din Arges. Starea de sanatate a celor sapte copii internati in Bucuresti

Sapte copii diagnosticati cu sindrom hemolitic urmic mai sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala, starea lor de sanatate fiind una mai buna. Un alt copil este internat la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, cu suspiciunea de sindrom hemolitic uremic. continuă pe Adevărul

Cazul bebelusilor din Arges. Sefa sectiei nefrologie de la Marie Curie: Sase micuti pot fi alimentati pe cale orala

Sapte copii diagnosticati cu sindrom hemolitic urmic mai sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala, starea lor de sanatate fiind una mai buna. Un alt copil este internat la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, cu suspiciunea de sindrom hemolitic uremic.

Familiile bebelusilor din Arges vor sa dea in judecata statul roman

Familiile bebelusilor din Arges, internati in mai multe spitale cu infectii puternice ar putea infiinta o asociatie, cu scopul de a da in judecata institutiile care nu si-au facut treaba, a declarat bunicul celui de-al treilea copil care a murit la Spitalul Marie Curie, Alexandru Anghel.

MS: Noi precizari privind cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat, joi, ca o echipa de epidemiologi continua ancheta, in gospodariile din judetul Arges. Mai mult, ministrul a transmis ca in jurul orei 15. 30, expertii internationali vor ajunge in Romania, pentru a contribui la investigatiile care au produs imbolnavirea copiilor.

O echipa a ECDC vine joi in Romania pentru cazul copiilor din Arges

O echipa a Centrului European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC - European Centre for Disease Prevention and Control) ajunge, joi, in Romania pentru a oferi sprijin in ancheta privind cazurile de imbolnavire din Arges.

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges internati la Spitalul Marie Curie. Trei copii sunt la terapie intensiva

Trei copii internati la Spitalul Marie Curie din Capitala cu sindrom hemolitic uremic sunt in stare grava, fiind internati pe sectia de terapie intensiva. Alti doi bebelusi sunt mai bine si ar putea fi externati. Parintii vor sa dea in judecata statul pentru modul in care gestioneaza cazul.

Spitalul Marie Curie: Pericolul asupra copiilor din Arges a trecut. MS: Ancheta este in desfasurare. Ciolos: Spitalul din Pitesti NU are epidemiolog

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a transmis, vineri, specialistilor care se ocupa de cazurile de imbolnavire ale bebelusilor din Arges sa isi faca datoria si sa ramana echilibrati. Totodata, un director in Ministerul Sanatatiia, Amalia Serban, a transmis ca ancheta se desfasoara in continuare, atat in Bucuresti, cat si in Arges.

UPDATE: Spitalul Marie Curie: Pericolul asupra copiilor din Arges a trecut. MS: Ancheta este in desfasurare

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a transmis, vineri, specialistilor care se ocupa de cazurile de imbolnavire ale bebelusilor din Arges sa isi faca datoria si sa ramana echilibrati. Totodata, un director in Ministerul Sanatatiia, Amalia Serban, a transmis ca ancheta se desfasoara in continuare, atat in Bucuresti, cat si in Arges.

Cauza imbolnavirii copiilor din Arges ramane inca o enigma pentru autoritatile sanitare din Romania

Cazul copiilor din Arges care sufera de sindromul hemolitic-uremic ridica in continuare intrebari, unele fara raspuns.

Dacian Ciolos, declaratii transante despre cazul bebelusilor bolnavi

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, ca problemele mari au trecut in cazul bebelusilor bolnavi, insa ancheta trebuie sa continue, pentru a se identifica sursa .

UPDATE. Noi precizari privind cazul bebelusilor de la Arges. MS infirma existenta unui caz de sindrom hemolitic uremic si la Bacau

Directia de Sanatate Publica Bacau a informat in aceasta seara Ministerul Sanatatii ca in cursul zilei de vineri a aparut un caz de sindrom hemolitic uremic SHU) la Spitalul Judetean din Bacau. Este vorba despre un copil de un an, din orasul Bacau, care a fost transferat ulterior la Spitalul de Pediatrie din Iasi, anunta Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )