Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cazul inedit al celui mai cunoscut transsexual din Hunedoara, prezentat in emisiunea Condamnatii (VIDEO)

B1 B1,
Cazul inedit al celui mai cunoscut transsexual din Hunedoara, prezentat in emisiunea Condamnatii (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV povestea celui mai cunoscut transsexual incarcerat in penitenciarul hunedoarean Barcea Mare. Marius Moldovan, zis Claudita, are. continuă pe B1

VIDEO Cele mai frumoase lovituri din 2014 - Federer, Nadal, Djokovic, Dimitrov si Monfils, printre remarcati (Partea I)

Anul 2014 a oferit multe dueluri interesante in circuitul masculin de tenis de camp ATP), schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Grigor Dimitrov si Gael Monfils au facut, rand pe rand, spectacol. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase lovituri din 2014.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza Mediafax.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza billboard. com.

Desi pretul petrolului a scazut, Romania a ramas printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume

Romania se numara printre tarile cu cele mai ridicate costuri pentru benzina din lume. Desi pretul barilului de petrol a ajuns recent la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, acest lucru nu se resimte si.

Cele mai corupte tari din lume. Pe ce loc e Romania

Cele mai corupte state din lume sunt in acest an, potrivit unui raport publicat de organizatia Transparency International, Coreea de Nord, Somalia, Sudanul si Afganistanul. La polul opus, cele mai putin corupte state sunt Finlanda, Noua Zeelanda si Danemarca.

Protest inedit al unui primar din Hunedoara: Papuci cu noroi asezati in fata sediului companiei de apa

Primarul municipiului Brad, judetul Hunedoara, a ales sa protesteze intr-un mod inediat fata de modul in care Apa Prod SA Deva verifica modul in care se deruleaza lucrarile la infrastructura de apa si.

Studentii pregatesc Gala celui mai impresionant Bal al Bobocilor din Romania

Proiect traditional al Ligii Studentilor din Galati, Balul Bobocilor este evenimentul care de-a lungul timpului a surprins prin unicitate, originalitate, provocari si multa aventura.

Vivo X5 Max va fi cel mai subtire smartphone din lume

Vivo X5 Max este un nou concurent la recordul mondial pentru cel mai subtire smartphone. La fiecare cateva saptamani avem informatii legate de un nou concurent la titlul de cel mai subtire si firav telefon de pe mapamond. Ca de fiecare data, vorbim de un producator asiatic pentru care America si Europa nu reprezinta o piata atractiva de desfacere. Este vorba de Vivo, o companie care, in trecut, a intrat in istorie ca fiind creierul din spatele primului smartphone creat [].

FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti?

Mai sunt doar cateva zile pana la show-ul Victorias Secret de la Londra, care va avea loc marti si care inregistreaza, in fiecare an, un cost de productie de peste 10 milioane de dolari.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )