Libnet.ro
UNICEF

07:30

CCR: Articolul privind durata ARESTULUI la domiciliu, NECONSTITUTIONAL

România Liberă România Liberă,
CCR: Articolul privind durata ARESTULUI la domiciliu, NECONSTITUTIONAL

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, joi, ca dispozitiile articolului 222 din Codul de procedura penala CPP) incalca legea fundamentala, intrucat nu este precizata durata maxima a arestului la domiciliu in procedura de camera preliminara si in cursul judecatii in prima instanta, informeaza un comunicat remis de CCR. continuă pe România Liberă

CCR: Articolul din Codul de procedura penala privind durata arestului la domiciliu, neconstitutional

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis joi, cu unanimitate de voturi, ca dispozitiilor art. 222 din Codul de procedura penala privind durata arestului la domiciliu sunt neconstitutionale, anunta Agerpres.

CCR a decis ca articolul din Codul de procedura penala privind durata arestului la domiciliu este neconstitutional

Curtea Constitutionala CCR) a Romaniei a decis joi ca prevederile articolului 222 din Codul de procedura penala privind durata arestului la domiciliu sunt neconstitutionale, potrivit unui comunicat al CCR.

CCR a hotarat ca un articol din legea privind combaterea evaziunii este neconstitutional. Legeanu defineste notiunea de impozite sau contributii cu retinere la sursa

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a constatat, cu majoritate de voturica dispozitiile art. 6 din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale sunt neconstitutionale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )