Libnet.ro
UNICEF

12:00

CCR, despre ordonanta care modifica legislatia penala: Speram sa ne pronuntam pe sesizari inainte de 10 februarie

Adevărul Adevărul,
CCR, despre ordonanta care modifica legislatia penala: Speram sa ne pronuntam pe sesizari inainte de 10 februarie

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Valer Dorneanu, a declarat sambata ca spera ca CCR sa se pronunte pe sesizarile primite privind OUG pentru modificarea Codurilor penale inainte de 10 februarie. continuă pe Adevărul

DNA confirma ca ancheteaza modul in care a fost adoptata de Guvern ordonanta ce modifica legislatia penala

DNA a confirmat ca face cercetari asupra modului in care Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta ce modifica legislatia penala. DNA nu a confirmat si informatiile aparute in presa potrivit.

Procurorul general a confirmat ca DNA ancheteaza modul in care Guvernul PSD - ALDE a adoptat ordonanta ce modifica legislatia penala

Augustin Lazar, Procurorul general al Romaniei, a confirmat ca DNA desfasoara o ancheta cu privire la modul in care Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanta de urgenta ce modifica legislatia.

Surse: Ordonanta de urgenta ce modifica legislatia penala a fost scrisa de Alina Bica. Fosta sefa DIICOT: E o minciuna, o dezinformare!

Draftul ordonantei de urgenta adoptata de Guvernul Grindeanu ce modifica legislatia penala a fost scris chiar de Alina Bica, sustin surse pentru HotNews. Bica a negat informatia, intr-o interventie.

Iohannis i-a cerut lui Grindeanu sa abroge ordonanta ce modifica legislatia penala, dat fiind efectele profund negative pe care aceasta le produce asupra statului de drept

Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare deschisa lui Sorin Grindeanu, prin care i-a cerut sa abroge ordonanta de urgenta prin care au fost modificate Codurile penale. Presedintele i-a transmis premierului ca.

Iordache a explicat ordonanta ce modifica legislatia penala: Am urmarit un echilibru intre puterile statului. Pai, ce vreti urgenta mai mare cand exista practica neunitara? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a calificat drept eronate afirmatiile celor care critica ordonanta data de Guvern de modificare a Codurilor penale. Iordache a declarat ca a tinut cont.

ORDONANTA de urgenta ce modifica legislatia penala a fost PUBLICATA iN MONITORUL OFICIAL

Ordonanta de Urgenta adoptata marti seara de Guvernul PSD - ALDE a fost publicata in Monitorul Oficial in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 01. Era singurul lucru care mai lipsea.

Surse: Functionari din Ministerul Justitiei, audiati la DNA in dosarul privind adoptarea ordonantei ce modifica legislatia penala

Mai multi functionari din cadrul Ministerului Justitiei au fost chemati la DNA pentru a da declaratii in cadrul anchetei ce vizeaza modul in care Guvernul a dat ordonanta de urgenta, informeaza B1.

UPDATE Ordonanta care modifica Codul Penal a ajuns in dezbaterea parlamentului, in procedura de urgenta. Avizul CSM pe OUG dateaza din 25 ianuarie

Ordonanta de Urgenta data de Guvern marti seara, de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala, a ajuns la Parlament si va intra in dezbatere in procedura de urgenta. Proiectul de lege de aprobare a OUG este in dezbatere la Senat. De semnalat ca avizul Consiliului Superior al Magistraturii care insoteste proiectul de site-ul Senatului este unul negativ, insa dateaza din 25 ianuarie, fiind vorba deci de vechiul aviz, dat pe proiectul de ordonanta pus in dezbatere publica, si nu pe proiectul care a fost adoptat marti seara si pentru care CSM nu a mai apucat sa isi dea avizul.

Avocatul Poporului ataca ordonanta Guvernului Grindeanu la Curtea Constitutionala. Ciorbea sustine ca NU se justifica urgenta (VIDEO)

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a decis sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta adoptata de Guvernul Grindeanu care modifica legislatia penala. Ciorbea a sustinut ca nu se justifica.

Parchetul General ataca vineri in instanta ordonanta de modificare a Codurilor penale

Parchetul General va ataca vineri la tribunal ordonanta de urgenta adoptata de Guvernul Grindeanu prin care se modifica legislatia penala. in cursul zilei de azi vom ataca la instanta ordonanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )