Libnet.ro
UNICEF

17:00

CCR va discuta sesizarile lui Klaus Iohannis si sefei CSM privind conflictul intre puteri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR va discuta sesizarile lui Klaus Iohannis si sefei CSM privind conflictul intre puteri

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta astazi cererile presedintelui Klaus Iohannis si sefei Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, privind constatarea unui conflict intre puterile statului in urma adoptarii OUG privind modificarea Codurilor penale. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si CSM privind conflictul juridic intre puterile statului legat de Ordonanta 13

Sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si a CSM privind conflictul juridic intre Parlament si Guvern in legatura cu adoptarea OUG privind modificarea Codurilor Penale sunt dezbatute, miercuri, de Curtea Constitutionala, incepand cu ora 11.

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si a CSM privind Ordonanta 13

Sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si a CSM privind conflictul juridic intre puterile statului in legatura cu adoptarea OUG privind modificarea Codurilor Penale vor fi dezbatute miercuri de catre Curtea Constitutionala. Sesizarea de neconstitutionalitate a Avocatului Poporului va fi discutata joi, potrivit news. ro.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarile de neconstitutionale facute de Klaus Iohannis si CSM pe tema ordonantei 13 de modificare a Codului Penal (VIDEO)

Curtea Constitutionala se reuneste miercuri, de la ora 11. 00, pentru a dezbate sesizarile facute deCSM si de Klaus Iohannis pe tema OUG care modifica legile penale, in care a fost invocat un conflict.

LIVE VIDEO. CCR a respins sesizarile depuse de Iohannis si CSM, la OUG 13. Curtea a constatat ca nu exista conflicte intre puterea executiva, legislativa si judecatoreasca

Sesizarile facute de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de presedintele Klaus Iohannis pe tema OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, vor fi analizate, miercuri, de Curtea Constitutionala a Romaniei, incepand cu ora 11.

CCR, dupa analiza sesizarilor lui Klaus Iohannis si CSM privind OUG 13: Nu exista conflict juridic de natura constitutionala intre puterile statului

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit miercuri ca nu exista conflict juridic de natura constitutionala intre puterile statului, informeaza Agerpres. Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a anuntat, la finalul sedintei de miercuri, ca s-a constatat ca nu exista conflict nici intre autoritatea judecatoreasca si Guvern si nici intre Parlament si Guvern.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

Klaus Iohannis, catre PSD: Prima grija a fost sa va ocupati de dosarele penalilor si romanii sunt indignati si revoltati (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut marti primul discurs de la inaugurarea noului Parlament. in prelegerea tinuta in plen Klaus Iohannis a criticat parlamentarii PSD despre care a afirmat ca au.

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa in plenul Parlamentului. Se anunta o sedinta cu scandal. Care e motivul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine un discurs, in plenul comun al Camerei Deputatilor si al Senatului, incepand cu ora 12. Interventia presedintelui se va referi la modificarea Codurilor Penale, la miscarile de Strada care au avut loc de la adoptarea ordonantei 13, dar si la Referendumul declansat de Iohannis. PSD a adus zeci de persoane din organizatia de tineret a partidului pentru a asista la eveniment.

Presedintele Klaus Iohannis se adreseaza Parlamentului cu privire la modificarile legislatiei penale

ACTUALIZARE 11:48 Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu: Guvernul nu participa la discursul lui Iohannis * ACTUALIZARE 10:23 Premierul Sorin Grindeanu nu va mai participa la adresarea presedintelui, la Parlament -------- Presedintele Klaus Iohannis se va adresa astazi Parlamentului cu privire la modificarile legislatiei penale initiate de Executiv. Sedinta plenului reunit al Parlamentului va avea loc la ora 12:00, relateza Hotnews.

Klaus Iohannis ii lauda pe protestatari intr-un interviu pentru Associated Press: Sa ai peste 200.000 de oameni in Piata Victoriei este un lucru extraordinar

Presedintele Klaus Iohannis i-a laudat pe protestatari, intr-un interviu pentru The Associated Press, si a precizat ca fenomenul coruptiei nu poate fi oprit, dar trebuie controlat, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )